Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » Ο ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΙΛΚΙΣ ΕΚΟΨΑΝ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΜΠΑΝΣΚΟ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Το σαββατοκύριακο 28-29 Ιανουαρίου 2017 ο Ο.Σ. Κιλκίς έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο χιονοδρομικό κέντρο του Βansko με τη συνοδεία 35 μελών και φίλων του, με σύμμαχο τον εξαιρετικό καιρό καθ' όλη τη διάρκεια του διημέρου. Με αναχώρηση το πρωί του Σαββάτου στις 07:00π.μ., η άφιξη στο Bansko έγινε στις 11:00π.μ, με ενδιάμεση στάση στα Duty Free στο τελωνείο. Οι εκδρομείς μοιράστηκαν: άλλοι για σκι, άλλοι για βόλτα και περιήγηση. Η διανυκτέρευση  έγινε στο ξενοδοχείο Bansko Spa & Holidays, όπου μετά το βραδινό γεύμα πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας, στο χώρο της ταβέρνας του ξενοδοχείου. Τυχερή, η Γιώτα στην πρώτη της εμφάνιση σε εξόρμηση του Συλλόγου. Την επομένη, οι σκιερ ξαναπόλαυσαν το αγαπημένο τους σπορ, ενώ οι υπόλοιποι συνέχισαν τις βόλτες και τα ψώνια. Αναχώρηση για επιστροφή στις 4:00μ.μ. Ο εξαιρετικότατος καιρός, με άπλετη ηλιοφάνεια παρόλο το κρύο, στάθηκε σύμμαχος μας στην εξόρμηση μας και βοήθησε τα μέγιστα στο να περάσουν όλοι καταπληκτικά το διήμερο και να επιστρέψουν ευχαριστημένοι και με "γεμάτες τις μπαταρίες" στην καθημερινότητα. Ευχαριστούμε το γραφείο "Κριεζής Travel" για την οργάνωση της εξόρμησης.





About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply