Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΑΝΤΙ ΚΕΝΤΡΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ, ΤΩΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ. ΠΟΙΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ;
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


            
Έτσι ζουν οι Έλληνες              και έτσι οι λαθρομεταμαστες 
                                                                                                     
Δεχθήκαμε αρκετές καταγγελίες με το ποίοι μπορεί να είναι πίσω από την «αθόρυβη» μετακίνηση των μεταναστών και λαθρομεταναστών  στο ξενοδοχείο «ΔΗΜΗΤΡΑ»  Σ.Σ. ΜΟΥΡΙΩΝ!
Πριν από ένα μήνα περίπου πέρασε από τα «ψιλά γράμματα» μια έμμεση αναγγελία για τον ερχομό ορισμένου αριθμού μεταναστών στην περιοχή μας, χωρίς όμως να «δείχνει» τον τόπο και το κατάλυμα όπου θα φιλοξενούντων.
Λέγετε πως γνωστό και έμπειρο στέλεχος του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής ήταν γνώστης της ημέρας και ώρας, της μεθόδου μετακίνησης, της συμφωνίας με το κέτερινγκ, καθώς και με το προσωπικό που θα εξυπηρετούσε τους μετανάστες.
Μέχρις εδώ δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, αλλά ακούγεται πως το ίδιο πρόσωπο είχε ενημερωμένο πριν από μέρες για όλη αυτήν την επιχείρηση μετακίνησης με κάθε λεπτομέρεια πρόσωπο εκλεγμένο που λέγεται πως είναι και φίλοι και σήμερα κάνει όχι μόνον πως δεν ξέρει τίποτε αλλά ρωτάει δεξιά και αριστερά για να μάθει τάχα από άλλους το τι συμβαίνει! Σκοπός όλης αυτής της συμπεριφοράς του είναι για να μάθει τι ακριβώς γνωρίζουν «οι παροικούντες εν τη Ιερουσαλήμ!». Αμ δε!
Και επί τη ευκαιρία, ποιος θα προστατεύσει τους Μουριώτες από τυχών περιστατικά σαν αυτά που συνέβησαν στο Χέρσο; Ποιος εγγυάται την ασφάλειά τους από τους καλοταϊσμένους  που θα κάνουν διακοπές στους πρόποδες του Μπέλες; Ποιος μας εγγυάται πως στα είδη δεν θα αυξηθούν οι τιμές τους; Ποιος θα έχει την ευθύνη των παιδιών στα Σχολεία για να μη έχουμε περιστατικά σαν του Χέρσου;
Ναι, σίγουρα όπως και στο Χέρσο έτσι και στις Μουριές να ωφεληθούν κάποια μαγαζιά από αυτούς, μια και θα έχουν άφθονο χρήμα ανά οικογένεια. Ποιος θα αφήσει το παιδί του να πάει μόνο του στο Σχολείο ή στην καφετέρια.
Μα θα μου πείτε, όλοι αυτοί είναι φιλήσυχοι και οικογενειάρχες και μάλιστα καλά δασκαλεμένοι αυτή την φορά για να μη δημιουργήσουν κανένα πρόβλημα. Τότε γιατί δεν βγαίνει κανένας επίσημος παράγων και να υποσχεθεί μία ποινική ρήτρα υπέρ εκείνης ή εκείνου  που θα δεχθεί οποιονδήποτε εξευτελισμό ή κλοπή ή φόβο ή… ή ..ή;  Μία  ρήτρα της τάξεως των 200 000 ανά περιστατικό, αφού είναι τόσο σίγουροι ότι δεν θα υπάρξει κανένα επεισόδιο σαν και αυτά του Χέρσου.
Είτε κύριοι ξέρεται ή κάνετε πως αγνοείται τα πάντα η ευθύνη θα πέσει στην Δημοτική αρχή, μια και ο κόσμος δεν γνωρίζει κανέναν Μουζάλα, κανέναν «διοικητή» καμία Μ.Κ.Ο.

Είμαι σίγουρος από τώρα όλες τις ευθύνες θα τις ρίξουν στους τοπικούς άρχοντες. 

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply