Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » » ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΑΕΤΟ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Στον στρατιωτικό εισαγγελέα Ιωαννίνων παραπέμφθηκαν με εντολή του υπουργού Εθνικής Αμυνας Πάνου Καμμένου, οι επτά νεοσύλλεκτοι αλβανικής καταγωγής, που πλέον είναι αντιμέτωποι με ποινή φυλάκισης έως και πέντε έτη.
Οι επτά νεοσύλλεκτοι στο στρατόπεδο Μεσολογγίου, πιθανότατα με κινητό που πέρασαν λαθραία μέσα, φωτογραφήθηκαν σχηματίζοντας με τα χέρια τους τον αλβανικό αετό, δηλαδή το κατεξοχήν σύμβολο του αλβανικού αλυτρωτικού, επεκτατικού μεγαλοϊδεατισμού.
Οι νεοσύλλεκτοι στρατιώτες δεν έχουν ορκιστεί ακόμη, είναι προγραμματισμένο για τις 2 Φεβρουαρίου, όμως εμπίπτουν στον στρατιωτικό νόμο σύμφωνα με το άρθρο 5 παράγραφος 4.
Πιθανότατα οι κατηγορίες που έχουν να αντιμετωπίσουν είναι προσβολή στρατού, σε βαθμό πλημμελήματος, η όποια προβλέπει ποινή φυλάκισης έως 5 έτη.

Σε κάθε περίπτωση οι επτά νεοσύλλεκτοι, οι οποίοι δεν έχουν ορκιστεί, δεν τους έχουν ανατεθεί ειδικότητες και δεν έχουν πάρει μεταθέσεις, θα υπηρετήσουν σε διαφορετικά στρατόπεδα, ώστε αφενός να αποτραπεί η εκδήλωση παρόμοιων περιστατικών και αφετέρου να αποτραπεί η δημιουργία επικίνδυνων θυλάκων εντός Ελλάδας οι οποίοι θα προπαγάνδιζαν υπέρ απαράδεκτων εδαφικών διεκδικήσεων εκ μέρους της Αλβανίας.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply