Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » ΔΗΜΑΡΧΕ ΓΙΑ ΑΥΤΆ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΕΙΣΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΈΝΟΣ; ΚΡΙΜΑ! (ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ)
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



ΤΣΙΜΕΝΤΟΠΑΡΚΟ





ΤΣΙΜΕΝΤΟΠΑΡΚΟ



ΟΔΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 

Με πολύ μεγάλο τουπέ ο Δήμαρχος Κιλκίς Σισμανίδης βγήκε και με δηλώσεις του στο Δημοτικό Συμβούλιο, ενημέρωσε με πόση μεγάλη ταχύτητα καθάρισε όλους τους δρόμους του Κιλκίς και επίσης του οδικούς άξονες!
Δήμαρχε εάν δεν υπερέβαλαν τους εαυτούς τους οι υπάλληλοι του Δήμου Κιλκίς, εάν δεν κόπιαζαν ασταμάτητα επί πολλές ώρες το 24ωρο εσείς όλοι εκεί στο δήμο ακόμη θα ζεσταινόσασταν στα γραφεία σας θα τρώγατε κάστανα και θα κάνατε σχόλια εναντίο εκείνων που θα σας έλεγαν την αλήθεια για την ανικανότητα του Δήμου Κιλκίς που ενώ είχε τις προειδοποιήσεις περί του επερχόμενου χιονιά και τις κακές καιρικές συνθήκες εσείς δεν κάνατε καμία μα καμία απολύτως ενέργεια για να είστε έτοιμοι για να αντιμετωπίσετε την κακοκαιρία.
Δεν ήταν ένα ξαφνικό γεγονός και δεν μπορείτε να δικαιολογηθείτε ότι σας αιφνιδίασε ο καιρός. Ήταν η αδιαφορία σας για του πολίτες, για τους δημότες του Δήμου Κιλκίς. Καμία δικαιολογία δεν έχετε, παρά μόνο ότι αυτή είναι η τακτική σας!
Βέβαια επιστρατεύσατε με το αζημίωτο γκρέιντερ για τον αποχιονισμό κάποιων οδικών αρτηριών που και αυτά ακόμη, φάνηκε στο Δημοτικό συμβούλιο, εργαζόντουσαν χωρίς πρόγραμμα και στην καθομιλουμένη το λέμε «ότι κάτσει» ή «άρτσι μπούρτσι και λουλάς»
Σας ενημερώνουμε ότι η αποζημίωση των γκρέϊντερ είναι 60 ευρώ ανά ώρα και φυσικά λόγω του επείγοντος μπορεί να δώσατε και 10 ή 20 ευρώ το μάξιμουμ παραπάνω ανά ώρα λόγω των καιρικών συνθηκών.
Εύχομαι να μη ακούσουμε για διαφορετικά ποσά διότι σε τυχών υπέρβαση αυτής της τιμής θα πρέπει να επέμβει η Εισαγγελέας και φυσικά δεν θα πρέπει να περάσει την δαπάνη ούτε η Επίτροπος. Ενημερώνουμε από σήμερα για να μη έχουμε άλλα παρατράγουδα από του επαγγελματίες μηχανημάτων χωματουργικών έργων οι οποίοι ήδη ξεσηκώθηκαν με κάποια νούμερα (χρηματικά) που ακούγονται στην πιάτσα των επαγγελματιών.
Και κάτι τελευταίο. Γύρω σου υπάρχουν κάποιοι αντιδήμαρχοι ικανότατοι, δώσε τους πρωτοβουλίες να ασκήσουν τα καθήκοντά τους και μη τους καπελώνεις. Όσο εσύ θα τους καπελώνεις και όσο θα τηρείς τον κανόνα «εγώ αποφασίζω και διατάζω» θα πας τον δήμο στην δεκαετία του 50, εκτός και εάν αυτή είναι η επιδίωξή σου.
Καλημέρα και καλά μυαλά!













About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply