Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΕΥΧΑΡΙΣΤΉΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Σας αποστέλλουμε την ευχαριστήρια επιστολή του Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς προς την κ.Αναστασία Γεωργιάδου,
πρόεδρο του Πολιτιστικού Περιβαλλοντικού Συλλόγου Παραδεισίου «Αγία Μαρίνα», τον σύζυγό της κ.Γεώργιο Γεωργιάδη, ιατρό στο επάγγελμα και με καταγωγή
από το Καμπάνη Κιλκίς και τη μη κυβερνητική οργάνωση «Human Bridge»
για τις πρόσφατες σημαντικές δωρεές σε υγειονομικό υλικό προς το Νοσοκομείο και το Γηροκομείο Κιλκίς.
Παρακαλούμε για τη δημοσίευσή της.

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία και παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.


Ευχαριστήρια επιστολή προς το ζεύγος Γεωργίου και Αναστασίας Γεωργιάδη 
Εκ μέρους όλων των συμπολιτών μου Κιλκισιωτών εκφράζω δημόσια τις ευχαριστίες μας προς τον Φιλανθρωπικό Πολιτιστικό Σύλλογο Παραδεισίου Ρόδου «Αγία Μαρίνα» και ιδιαίτερα την πρόεδρο του συλλόγου, κ.Αναστασία Σταυριανού-Γεωργιάδου και τον σύζυγό της, κ.Γεώργιο Γεωργιάδη, ιατρό στο επάγγελμα και με καταγωγή από το Καμπάνη Κιλκίς,  για τη σημαντική τους προσφορά στην τοπική μας κοινωνία.
Η προσφορά σημαντικής ποσότητας υγειονομικού υλικού προς το Γηροκομείο Κιλκίς, αποτελεί πραγματική ανάσα ζωής σε μια εποχή εξαιρετικά δύσκολη για όλους μας. Τόσο η ποσότητα όσο και η ποιότητα των 6,5 τόνων νοσοκομειακού εξοπλισμού και αναλώσιμων υλικών της προσφοράς τους, στηρίζουν ισχυρά τη λειτουργία αλλά και την ίδια την άνετη βιωσιμότητα του πολύτιμου Ιδρύματος Υγείας και Πρόνοιας του νομού μας.
Παράλληλα, ιδιαίτερες ευχαριστίες θα θέλαμε να απευθύνουμε και προς τη μη κυβερνητική οργάνωση Human Bridge Σουηδίας  και τα σουηδικά νοσοκομεία γι’ αυτήν την πολύ μεγάλη ανθρωπιστική βοήθειά τους. Εκτιμούμε τη μεγάλη ευαισθησία τους απέναντι σε ηλικιωμένους, σε παιδιά και σε άτομα με ειδικά προβλήματα υγείας και ανάγκες και χαιρόμαστε ιδιαιτέρως που σε τόσο κρίσιμες στιγμές για την Ελλάδα αποδεικνύουν την ανθρωπιά τους και τα φιλελληνικά τους αισθήματα.
Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που έχουμε φίλους σαν κι αυτούς, που είναι δίπλα στις ανάγκες μας και μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε τις προσπάθειες και το έργο μας.
Τους ευχόμαστε υγεία και δύναμη, ώστε να συνεχίσουν το εξαιρετικό τους έργο επ’ ωφελεία των εχόντων ανάγκη συνανθρώπων μας.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply