Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » Η ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΛΥΤΡΩΣΗ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΥ. ΝΙΚΗΣΑΝ ΜΕ 1-0 ΤΙΣ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΑΜΑΖΩΝΕΣ ΝΕΑΣ ΠΕΛΛΑΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Με την Θάλεια Διαμαντίδου να σκοράρει στο 90' ο Κιλκισιακός έστω και δύσκολα πήρε τη νίκη με 1-0 στη Νέα Πέλλα επί των Ασπρόμαυρων Αμαζόνων.
Το παιχνίδι ήταν στα πλαίσια της έκτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής, με τον ΑΟΚ να φτάνει στη τρίτη του νίκη, μετρώντας έως τώρα εννιά βαθμούς. Τη Κυριακή υποδέχεται τις Νεφέλες Κατερίνης.
Το πρώτο ημίχρονο ήταν μέτριο ποιοτικά, με τον Κιλκισιακό να μη μπορεί να βγάλει στο γήπεδο τα στοιχεία που δουλεύονται στις προπονήσε
ις. Είχε δύο ευκαιρίες με την Μουρατίδου και τη Χατζηγεωργιάδου, ενώ και οι γηπεδούχες είχαν τις στιγμές τους να σκοράρουν, όμως η τερματοφύλακας Τσιραπίδου είχε σωστές τοποθετήσεις.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΟΚ είχε τη πρωτοβουλία των κινήσεων, έψαξε το γκολ, όμως η Χατζηγεωργιάδου και η Καραβασίλη δε βρήκαν στόχο.
Στο 84' η Φούρναρη με ατομική ενέργεια βγήκε τετ-α-τετ όμως τη σταμάτησε η τερματοφύλακας. Τελικά στο 90' η Κουτσουραδή έκανε τη προωθημένη μπαλιά στη Διαμαντίδου, αυτή εκμεταλλεύτηκε τη ταχύτητά της και με λόμπα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Τσιραπίδου, Πουλιοπούλου (59' Κουτσουραδή), Παρπαρά (50' Διαμαντίδου), Τζιτζίδου, Μουρατίδου, Αναστασιάδου, Βασιλειάδου, Χατζηγεωργιάδου (74' Ασκονίδου), Καραβασίλη, Φούρναρη, Αδαμίδου.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply