Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ Β΄ - ΝΕΟ ΓΥΝΑΙΚΟΚΑΣΤΡΟ 1-1
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Ισοπαλία για τη δεύτερη ομάδα

Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση μέσα σε μια δύσκολη έδρα, ο Κιλκισιακός Β΄ αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με το Νέο Γυναικόκαστρο.
Οι δύο ομάδες χάρισαν ένα όμορφο παιχνίδι στους αρκετούς θεατές που βρέθηκαν στο γήπεδο, μιας και δημιουργήθηκαν αρκετές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες.
Στο 14’ ο Παναγιώτης Κοσμερίδης κέρδισε πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Νίκος Μαλάνια. Οι νεαροί παίκτες του Θωμά Σαραφίδη τα έδωσαν όλα μέσα στο γήπεδο, όμως στο 75’ δέχθηκαν την ισοφάριση από τον Μπάμπη Παπαδόπουλο.
Στις καθυστερήσεις ο Κιλκισιακός Β΄ θα μπορούσε να φύγει με το διπλό, όταν ο Κοσμερίδης έβγαλε μόνο του τον Φιλιππίδη ο οποίος όμως πλάσαρε πάνω από το δοκάρια.
Ο αγώνας δυστυχώς σημαδεύτηκε από τον τραυματισμό του Σταύρου Πουρσανίδη, που μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο.


ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ Β΄: Κουτουκιάς, Δούκας, Ντοριάν (60’ Φιλιππίδης), Χ. Ζαμανόπουλος (43’ Κωτάκης), Η. Κουραλίδης, Μουρατίδης, Π. Ζαμανόπουλος, Πουρσανίδης, Κελεσίδης, Μαλάνια (70’ Κυριακίδης), Κοσμερίδης.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply