Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΑΣΤΕΡΑΣ Μ. ΒΡΥΣΗ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΑΝ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ( 4 - 3 )
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, η ομάδα της Μ. Βρύσης και ο Αλέξανδρος διαφήμισαν το ποδόσφαιρο (4-3)
Τυχεροί ήταν όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο της Μ. Βρύσης και παρακολούθησαν την αναμέτρηση ανάμεσα στον τοπικό Αστέρα και τον Αλέξανδρο Κιλκίς. Οι γηπεδούχοι τελικά αναδείχθηκαν οι μεγάλοι νικητές (4-3) και αναρριχήθηκαν στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, σε μία αναμέτρηση που τα είχε όλα... Συνεχείς εναλλαγές του σκορ, πολλά γκολ και φάσεις, ενδιαφέρον από το πρώτο έως και το τελευταίο λεπτό αλλά και πολλά παράπονα από τη διαιτησία, καθώς η αναμέτρηση στιγματίστηκε από συγκεκριμένες φάσεις και για τις δύο ομάδες. Ο Αλέξανδρος γι’ ακόμη μία αγωνιστική βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα και συνεχίζει να κατέχει την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος με 52 γκολ.
Αγωνιστικά, ο Αλέξανδρος ήταν αυτός που προηγήθηκε στο σκορ μόλις στο 14’ με απευθείας χτύπημα φάουλ του Ντουντούκη (1-0). Η ισοφάριση δεν άργησε να έρθει, στο 22’ με όμορφο πλασέ του Διονυσιάδη (1-1). Στο 37’ ο Αστέρας πήρε το προβάδισμα με πλασέ του Ζώτου (2-1) ενώ στο 44’ οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Διονυσιάδη, που βρέθηκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα.
Στο δεύτερο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν και πάλι δυνατά και κατάφεραν στο 48’ με τον «συνήθη ύποπτο» Ιωαννίδη, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε κάθετη πάση του Ντουντούκη και βρέθηκε τετ α τετ με τον Ροδακόπουλο, να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα (2-2). Σ’ αυτή τη φάση ωστόσο, διαμαρτυρήθηκαν έντονα οι άνθρωποι της Μ. Βρύσης, που υποστήριξαν πως προηγήθηκε επιθετικό φάουλ του Αλεξανδρίδη προς τον Ασημακίδη και πως ο σκόρερ έφυγε μπροστά ενώ όλοι είχαν σταματήσει. Αμέσως μετά τη σέντρα, στην επόμενη ακριβώς φάση, ο Αλέξανδρος διαμαρτυρήθηκε επίσης έντονα, ζητώντας πέναλτι και κόκκινη κάρτα (ο παίκτης είχε ήδη κίτρινη) σε ανατροπή του Αλεξανδρίδη από τον Κεσίδη. Το παιχνίδι συνεχίστηκε και στο 55’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Παπαδόπουλου Θ., υπήρξε αναμπουμπούλα μέσα στην περιοχή και ο Κεσίδης με πλασέ έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στους γηπεδούχους (3-2). Και σ’ αυτή τη φάση, οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν πως δόθηκε ανάποδα το φάουλ (ενώ όπως υποστηρίζουν ήταν υπέρ τους).
Ο Αλέξανδρος σ’ αυτό το σημείο πίεσε για να φέρει εκ νέου το παιχνίδι στα ίσα, έχασε δύο καλές ευκαιρίες, ωστόσο ο Αστέρας ήταν πιο αποτελεσματικός και στο 69’ με τον Διονυσιάδη, ο οποίος βρέθηκε τετ α τετ με τον Κωστελίδη, σημείωσε το τέταρτο γκολ. Νωρίτερα, στο 66’ η Μ. Βρύση είχε επίσης μία καλή στιγμή όταν ο Παπαδόπουλος Κ., μετά από πάσα του Παπαδόπουλου Δ., επιχείρησε απευθείας σουτ στην κίνηση και η μπάλα πέρασε από το δεξί κάθετο δοκάρι των φιλοξενούμενων. Στο 75’ ο Αλέξανδρος ζήτησε και πάλι πέναλτι και κάρτα σε ανατροπή του Παμπουκίδη μέσα στην περιοχή, δόθηκε ωστόσο συνέχεια στο παιχνίδι. Δύο λεπτά αργότερα, στο 77’, ο Ιωαννίδης, μετά από ωραία ενέργεια του Κετικίδη, με ευθεία βολή κεραυνοβόλησε τον Ροδακόπουλο και μείωσε σε 4-3 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.
Στο 81’ οι γηπεδούχοι έχασαν ευκαιρία να αυξήσουν τα τέρματα, όταν από μπαλιά του Διονυσιάδη, ο Ζώτος σούταρε, ο Κωστελίδης απέκρουσε και η μπάλα βρήκε το αριστερό κάθετο δοκάρι. Στο 89’ οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για μία φάση την οποία τους σταμάτησε ο διαιτητής ενώ είχαν προφανή ευκαιρία για τέρμα.
Διαιτητής: Παπαδόπουλος Θ., Βοηθοί: Κυριακίδης – Λαζαρίδης.

Ο Αλέξανδρος Κιλκίς έχει πολλά παράπονα από τη διαιτησία του κ. Παπαδόπουλου Θ., με τις επίμαχες φάσεις να αναφέρονται αναλυτικά παραπάνω.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply