Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΦΡΙΚΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ. ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ!
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Με την παραίτηση του συνηγόρου υπεράσπισης ξεκίνησε η ακροαματική διαδικασία για την υπόθεση του 53χρονου δάσκαλου από την Ιεράπετρα που κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε συνολικά 14 μικρούς μαθητές και μαθήτριες. Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο διορισμένος δικηγόρος δήλωσε παραίτηση λόγω διάστασης απόψεων με τον κατηγορούμενο σε σχέση με την υπερασπιστική γραμμή. Το δικαστήριο διέκοψε για μια ώρα προκειμένου να του διοριστεί άλλος δικηγόρος.


Σύμφωνα με το cretalive.gr ο 53χρονος σήμερα δάσκαλος κατηγορείται ότι από τον Οκτώβριο του 2015 μέχρι και τον Φεβρουάριο του 2016 εντός του σχολικού χώρου, σε σχολικές εκδρομές και σε κατ΄ιδίαν μαθήματα προχωρούσε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος μικρών μαθητών. Μάλιστα στη δικογραφία περιλαμβάνονται τα ονόματα 14 συνολικά μαθητών - αγόρια και κορίτσια.


Οι πράξεις του αποκαλύφθηκαν μετά την καταγγελία της οικογένειας δυο δίδυμων 8χρονων μαθητών του σχολείου όπου ο δάσκαλος έκανε ιδιαίτερα μαθήματα. Όπως διαπιστώθηκε ο ίδιος είχε ασελγήσει τόσο σε βάρος του κοριτσιού όσο και σε βάρος του αγοριού σε άλλο χρόνο.






Πηγή: alfavita.gr

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply