Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » » ΕΚΤΕΘΗΚΕ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ Η ΠΟΠΗ ΤΣΑΠΑΝΙΔΟΥ. ΘΑ ΦΟΡΟΥΣΕ ΕΝΑΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΣΤΑΥΡΟ ΚΥΡΙΑ ΤΣΑΠΑΝΙΔΟΥ;
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


«Έβλεπα σήμερα την Τσαπανίδου και έφριξα! Εξαπέλυε κατηγορίες εναντίον της Λεπέν! Πως τόλμησε να μην φορέσει μαντήλα. Καταρχάς η μαντήλα δεν είναι έθιμο αλλά θρησκευτικό σύμβολο. Και ερωτώ την κυρία Τσαπανίδου και τους λοιπούς προοδευτικούς : Αν ερχόταν ένας μουσουλμάνος ηγέτης και ο Αρχιεπίσκοπος τον πίεζε να φορέσει σταυρό τι θα λέγατε;;» σχολίασε αναγνώστης στο «Makeleio.gr»
Μείναμε με το στόμα ανοιχτό όταν διαβάσαμε το σχόλιο και ψάξαμε να βρούμε το απόσπασμα της εκπομπής της κυρίας Τσαπανίδου για να δούμε τι ακριβώς ειπώθηκε από το στόμα της δημοσιογράφου.
Δείτε το βίντεο και βγάλτε τα συμπεράσματά σας

ΑΥΤΟ είναι το ΒΙΝΤΕΟ με την μαντήλα και τη Λεπέν που ΕΚΘΕΤΕΙ την ΤΣΑΠΑΝΙΔΟΥ! Νεοταξίτισσα, φιλο-ισλαμίστρια, Συριζαία η παλιά ΝΔκράτισσα… Η κυρά Πόπη να μας πει τι ψήφιζε όταν ΠΡΙΝ από 27χρόνια «σκούπιζε» το κτίριο του ΑΝΤ1 Θεσσαλονίκης!!! ΔΕΙΤΕ το…





ΠΗΓΗ:http://www.makeleio.gr

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply