Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΤΟΝΙΚΙΔΗΣ ΠΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΙΛΚΙΣ: "ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΉ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΑΠΡΑΞΙΑ ΣΟΥ"
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Μια βιομηχανία συγγραφής επιστολών λειτουργεί τελευταία και πάλι στο Δήμο μας, με την παραλυμένη διοίκηση να θεωρεί ότι τα "γράμματα" του δημάρχου προς αρμόδιους υπουργούς για θέματα που απασχολούν την τοπική μας κοινωνία μπορούν να υποκαταστήσουν την αδράνεια και την αδιαφορία!

Θα πρέπει επιτέλους να καταλάβει ο κ. δήμαρχος ότι μια επιστολή προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη δεν καλύπτει την απραξία του για το ζήτημα της κατάργησης αστυνομικών τμημάτων του νομού μας. Εμείς, ως μείζων αντιπολίτευση προτείναμε εγκαίρως την σύγκληση σύσκεψης με συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων φορέων, καθώς και την ανάληψη συγκεκριμένων πρωτοβουλιών προκειμένου να πιέσουμε προς κάθε κατεύθυνση για να αποτραπεί το ενδεχόμενο των καταργήσεων, αλλά εις μάτην!

Θα πρέπει επιτέλους να καταλάβει ο κ. δήμαρχος ότι μια επιστολή προς την υπουργό Πολιτισμού δεν μπορεί να καλύψει την απόλυτη ακινησία του για το θέμα της συγχώνευσης της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κιλκίς. Ένα θέμα, το οποίο από την ώρα που έγινε γνωστό μέσω της Αντιπεριφέρειας Κιλκίς θα έπρεπε να αποτελέσει κι αυτό αντικείμενο συγκεκριμένων ενεργειών προς την κατεύθυνση της κινητοποίησης φορέων και παραγόντων.

Δυστυχώς, όμως, η διοίκηση του δήμου μας αρκείται όσον αφορά τα πεπραγμένα της να μας πει τι έκανε για να διορθώσει αυτά, που θα όφειλε να αποτρέψει. Όπως για παράδειγμα τις σοβαρές ζημιές που προκλήθηκαν στα 42(!) σχολεία μας από τη κακοκαιρία του περασμένου μήνα. Ζημιές, οι οποίες θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί παρά τη σφοδρότητα της κακοκαιρίας αν ο δήμος μας ελάμβανε τα απαραίτητα μέτρα βάσει σοβαρού σχεδιασμού που θα λειτουργούσε από την αρχή ακόμα της σχολικής χρονιάς.


Όμως οι σχεδιασμοί και οι προβλέψεις απαιτούν ικανότητα, ζήλο και προπαντός πολιτική βούληση, αρετές που έχει γίνει πια κοινή συνείδηση ότι απουσιάζουν απ` τη δημοτική μας αρχή.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply