Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΣΤΑ ΚΟΥΦΛΙΑ Η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΥ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Γεμάτα γκολ τα παιχνίδια στα Κουφάλια

Στις εγκαταστάσεις του Π.Α.Ο. Κουφαλίων βρέθηκε τη Κυριακή 5 Φεβρουαρίου η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού, δίνοντας φιλικούς αγώνες σε τέσσερα ηλικιακά τμήματα με τη τοπική Ακαδημία.
Τα παιδιά χωρίστηκαν σε κάθε τμήμα βάσει ηλικίας εκτός από το τμήμα των Παίδων. Οι παίκτες του Σπύρου Ματεντζίδη τα πήγαν καλά φέρνοντας ισοπαλία 1-1 αν αναλογιστούμε και τις βασικές απουσίες που είχαν.
Δύο αγώνες για τους Προπαίδες του Χρόνη Γιαννίτση. Το τμήμα του 2004 αναδείχθηκε ισόπαλο 2-2 δεχόμενο γκολ στο τέλος, ενώ αυτό του 2005 ηττήθηκε με 3-2.
Οι Τζούνιορ του Σέβου Σεβαστόπουλου χωρίστηκαν και αυτοί σε δύο ομάδες, παίζοντας αγώνα διάρκειας μιας ώρας, και έδειξαν πάλι θετικά δείγματα.
Στα Κουφάλια με μεγάλη συμμετοχή έδωσε το παρών και το τμήμα Προτζούνιορ της Ελένης Μουρατίδου, με τους πιο μικρούς αθλητές της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό σημειώνοντας αρκετά τέρματα.

Η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού δεν ανακοινώνει τα αποτελέσματα στα τμήματα Τζούνιορ, Προτζούνιορ και Μπαμπίνι, αφού σε αυτές τις ηλικίες δεν παίζουν κανέναν ρόλο.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply