Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » «ΛΕΣ Μ@Λ@ΚΙΕΣ!» ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ ΤΟΝ ΕΓΓΟΝΟ ΤΟΥ ΣΥΝΙΔΡΥΤΗ ΤΟΥ ΕΑΜ ΧΡ. ΧΩΜΕΝΙΔΗ ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ! ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ! Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΤΟΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ- ΣΕ ΕΞΑΛΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Ο ΧΩΜΕΝΙΔΗΣ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΤΡΩΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ (ΒIΝΤEO)
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Η κάμερα του Ε και η δημοσιογράφος της εκπομπής «Φτιάξε καφέ να στα πω», Ανθή Βουλγάρη, βρέθηκε σε μια παρουσιάση βιβλίου με θέμα τον εμφύλιο πόλεμο και πλησίασε τον Χρήστο Χωμενίδη για δηλώσεις.
Ο συγγραφέας σχολίασε το περιεχόμενο του βιβλίου ως ειλικρινές καθώς φέρνει στο προσκήνιο μια 16χρονη κοπέλα, η οποία τρεφόταν με σκουλίκια. Τότε, η δημοσιογράφος της Κατερίνας Καινούργιου πήγε να τον ρωτήσει την γνώμη του για τους ανθρώπους της χώρας που ζουν στην εξαθλίωση και τρέφονται με σκουπίδια και.. ποιος είδε τον Χωμενίδη και δεν τον φοβήθηκε! On camera ο συγγραφέας έγινε έξω φρενών λέγοντας πως εδώ δεν υπάρχει τέτοιος κόσμος, κανείς δεν τρώει σκουπίδια. Η Κατερίνα Καινούργιου, λοιπόν, στην σημερινή της εκπομπή πρόβαλε τον σκηνικό αυτό και έξαλλη άρχισε να τον κατακεραυνώνει! Δείχνοντας on air πλάνα από ανθρώπους που ζουν στο δρόμο και ψάχνουν σκουπίδια, άρχισε να φωνάζει «Που ζείτε κύριε Χωμενίδη; Αυτές οι εικόνες είναι από την Ελλάδα του 2017. Μόνο στο Κολωνάκι πάτε έσεις;»
Δείτε την έκρηξη της παρουσιάστριας στο παρακάτω βίντεο:


About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply