Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » ΕΛΛΑΔΑ 2017 ΟΠΩΣ ΒΟΥΛΑΓΑΡΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 70 (βιντεο)
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Χθες Τετάρτη 29 Μαρτίου του Σωτήριου έτους 2017.
Ξεκίνησα για το Τελωνείο Ευζώνων για να δώ, να συζητήσω και να μάθω αν τα όσα ακούστηκαν σε μία εκπομπή την Δευτέρα το βράδυ περιείχαν έστω μία δόση αληθείας! Στο 1ο χιλιόμετρο Κιλκίς – Πολυκάστρου και συγκεκριμένα στο παλιό ΚΤΕΟ είδα τόσα πολλά αυτοκίνητα μαζεμένα που σταμάτησα να δω τι συμβαίνει! Κόσμος έξω από την είοδο του παλιού ΚΤΕΟ. Ακούω φασαρίες και η πόρτα κλειστή. Ρωτάω να μάθω τι γυρεύει τόσος κόσμος πρωϊ – πρωϊ εκεί. Μου είπαν πως μοιράζουν τρόφημα!
Διάβασε μετά το βίντεο.




Χθες Τετάρτη 29 Μαρτίου του Σωτήριου έτους 2017.
Ξεκίνησα για το Τελωνείο Ευζώνων για να δώ, να συζητήσω και να μάθω αν τα όσα ακούστηκαν σε μία εκπομπή την Δευτέρα το βράδυ περιείχαν έστω μία δόση αληθείας! Στο 1ο χιλιόμετρο Κιλκίς – Πολυκάστρου και συγκεκριμένα στο παλιό ΚΤΕΟ είδα τόσα πολλά αυτοκίνητα μαζεμένα που σταμάτησα να δω τι συμβαίνει! Κόσμος έξω από την είοδο του παλιού ΚΤΕΟ. Ακούω φασαρίες και η πόρτα κλειστή. Ρωτάω να μάθω τι γυρεύει τόσος κόσμος πρωϊ – πρωϊ εκεί. Μου είπαν πως μοιράζουν τρόφημα!
Για μια στιγμή θυμήθηκα τις ουρές στα μαγαζιά της Βουλγαρίας την δεκαετία του 70! Θυμήθηκα τις ουρές των ανθρώπων που περίμεναν με τις ώρες να πάρουν λίγο ψωμί. Όμως δεν βρισκόμουν στην Βουλγαρία του 70, ήμουν στην Ελλάδα της πρώτης φοράς αριστεράς, την Ελλάδα του Σαμαρά και του Γιωργάκη, με τα λεφτά υπάρχουν (στις τσέπες των τοκογλύφων και επιτήδειων).
Φωνές, απειλές, πόνος, δάκρυα! Πως έχουν καταντήσει αυτόν τον περήφανο λαό; Πως τον έχουν καταντήσει όλοι οι μεταπολιτευτικοί άρχοντες και δούλοι των ξένων συμφερόντων;
Έκλαψε η ψυχή μου. Οι Βούλγαροι το είχαν συνηθίσει και δεν βιαζόντουσαν, δεν φώναζαν, αυτή ήταν η καθημερινότητά τους. Οι Έλληνες όμως;
Αύριο αυτοί που μας έφεραν σε αυτό το χάλι θα έρθουν πάλι στην πόρτα μας και θα μας υποσχεθούν πως δεν θα τα κάνουν χειρότερα και αυτά που κατέστρεψαν τώρα θα τα διορθώσουν.
Οι ποιο πολλοί θα τους πιστέψουν, άλλοι από πείσμα θα ψηφίσουν τον ποιο αφελή ή ανόητο, λίγοι θα σκεφτούν το μέλλον των παιδιών τους και της πατρίδας τους.
Δείτε φωτό και βίντεο από το που μας οδηγούν και πως κάπως έτσι θα ζεί το 90% του λαού εάν δεν κάνει την κοινωνική του επανάσταση.
Θεόφιλος Κυριακίδης
Δημοσιογράφος 

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply