Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ ΣΤΙΣ 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Η «Ελλήνων Συνέλευσις» ήρθε το πρωί του Σαββάτου στο Κιλκίς με μια μικρή ομάδα ανθρώπων που διά ζώσης ενημέρωναν τον κόσμο για την επικείμενη ομιλία τους στο Επιμελητήριο του Κιλκίς.
Όμως τους πληροφόρησαν ότι δεν θα τους δοθεί ο χώρος του Επιμελητηρίου για ομιλία διότι τους είπαν ότι είναι εγκληματική οργάνωση ή κάτι παρόμοιο.
Έγγραφο απαγόρευσης και ανακοίνωση έγινε γύρω στις 14:00, οπότε οι άνθρωποι της Ε.ΣΥ. ενημέρωναν τους πολίτες του Κιλκίς πως δεν θα γίνει η προγραμματισμένη ομιλία.
Στις 19:00 ήρθαν περίπου 20-25 άτομα της Ε.ΣΥ. περίμεναν μήπως έχει αλλάξει απόφαση το Επιμελητήριο και γίνει συνεπές στην υπογραφή την οποίαν έβαλε στοσυμφωνητικό παραχώρησης του χώρου.

Άδικα όμως. Αφού έμεινα για μισή ώρα περίπου, απεχώρησαν χωρίς καμιά διαμαρτυρία και φυσικά χωρίς την παρουσία της Αστυνομίας, που δεν ήταν και αναγκαία μια και οι άνθρωποι ήταν φιλήσυχοι.








About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply