Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » Στάση εργασίας και κινητοποίηση της ΕΛΜΕ Κιλκίς για το 2ο ΕΠΑΛ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Δελτίο τύπου ΕΛΜΕ Κιλκίς 
Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Κιλκίς στη συνεδρίασή του στις 23-3-2017 αποφάσισε την πραγματοποίηση κινητοποίησης στις 30-3-2017 ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:00 μπροστά στο δημαρχείο της πόλης του Κιλκίς με σκοπό την οριστική λύση της στέγασης και λειτουργίας του 2ου ΕΠΑΛ Κιλκίς .

Ως γνωστό, το 2ο ΕΠΑΛ Κιλκίς μετά τους σεισμούς του Νοεμβρίου 2016 στην περιοχή του Κιλκίς, παρουσίασε προβλήματα τα οποία κατά την έκθεση των ειδικών θα επηρέαζαν ενδεχομένως την στατικότητα του κτιρίου.

Για αυτούς τους λόγους μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων το 2ο ΕΠΑΛ Κιλκίς λειτουργεί σε χώρους εκτός σχολείου ( ΟΑΕΔ -ΚΕΓΕ ) και αποσπασματικά, χωρίς εργαστηριακούς χώρους και μαθήματα, που είναι βασικά στην Τεχνική και Επαγγελματική Εκπαίδευση.

Η θέση της ΕΛΜΕ Κιλκίς είναι ότι το Σχολείο πρέπει να λειτουργήσει σε ενιαίο χώρο, από την καινούρια σχολική χρονιά για τον καλό των μαθητών πρωτίστως και της μαθητικής κοινότητας, αλλά και με αυτόν τον τρόπο να διασφαλιστούν οι ειδικότητες που λειτουργούν στη Σχολική μονάδα καθώς και οι θέσεις εργασίας των εκπαιδευτικών του Σχολείου.

Για αυτό το λόγο προγραμμάτισε και έκανε συναντήσεις για το συγκεκριμένο θέμα τόσο με θεσμικούς φορείς του Δήμου Κιλκίς όσο και με τον αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς .

Παράλληλα αποφάσισε να κηρύξει δίωρη στάση εργασίας, για τις δύο τελευταίες ώρες του πρωινού προγράμματος για την Πέμπτη 30-3-2017, για να διευκολυνθούν οι συνάδελφοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους καθηγητές να παρευρεθούν καθώς επίσης και τους φορείς που σχετίζονται με το θέμα, όλους τους πολίτες και φυσικά και τους γονείς των μαθητών να στηρίξουν την κινητοποίηση αυτή, ώστε να μπορέσει το ιστορικό αυτό σχολείο, το 2ο ΕΠΑΛ Κιλκίς, να λειτουργήσει όπως απαιτείται σε ενιαίο χώρο με τα εργαστήρια του. 

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply