Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΒΑΚΑΛΗ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Συλλυπητήρια ανακοίνωση για το θάνατο του πρώην Ευρωβουλευτή και Προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής ΝΔ Θεσσαλονίκης, Νίκου Βακάλη, εξέδωσε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Στη δήλωσή του ο κ. Τζιτζικώστας αναφέρει:


«Ο θάνατος του Νίκου Βακάλη μάς γεμίζει όλους με θλίψη. Αποχαιρετούμε έναν εξαιρετικό φίλο, έναν άξιο πολιτικό, έναν σπουδαίο επαγγελματία και επιστήμονα, έναν άνθρωπο ευθύνης και προσφοράς. Ο Νίκος Βακάλης ήταν ένας πρωτοπόρος οραματιστής για την Εκπαίδευση, ένας πολιτικός με σπουδαίο έργο τόσο για τη Νέα Δημοκρατία στη Θεσσαλονίκη, όσο και για τη χώρα στο Ευρωκοινοβούλιο. Ένας άνθρωπος, που προσέφερε πολύτιμες υπηρεσίες στον τόπο από κάθε θέση ευθύνης που κατείχε. Η απώλειά του κάνει φτωχότερη την πολιτική, τη Θεσσαλονίκη και τη χώρα, και στερεί ένα σπουδαίο στέλεχος από την παράταξη της ΝΔ, τις ιδέες, τις αρχές και τις αξίες της οποίας υπηρέτησε με πίστη μέχρι το τέλος. Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του».

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply