Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » «Η πληροφόρηση, κλειδί για τον επαγγελματικό σχολικό προσανατολισμό των νέων»
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Ενημερωτική συνάντηση του Κέντρου Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς πραγματοποιήθηκε στην Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς την Τετάρτη 15 Απριλίου 2017.

Το θέμα ήταν: «Η πληροφόρηση, κλειδί για τον επαγγελματικό σχολικό προσανατολισμό των νέων» και απευθυνόταν σε γονείς, εκπαιδευτικούς και μαθητές Γ΄Γυμνασίου και Α΄ και Β΄ Λυκείου.
Χαιρετισμό στην αρχή της εκδήλωσης απηύθυνε ο Πρόεδρος του Εφορευτικού Συμβουλίου κ. Μιχάλης Βιδιαδάκης, ενώ μεγάλο ενδιαφέρον είχε η παρουσίαση της υπευθύνου του ΚΕΣΥΠ κας Παναγιώτας Χατζηκαμάρη, η οποία ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για τις δραστηριότητες τους, μίλησε για την σημασία της έγκυρης και έγκαιρης πληροφόρησης σε θέματα επιλογής επαγγέλματος, παρουσίασε διαδικτυακούς τόπους ενημέρωσης, τους οποίους και πήραν στο τέλος της εκδήλωσης σε φωτοτυπία οι ενδιαφερόμενοι. Στην συνέχεια δέχτηκε πλήθος ερωτήσεων και συνομίλησε με τους παρευρισκόμενους για θέματα όπως: πως και από πού μπορεί να ενημερωθεί κάποιος για τον επαγγελματικό προσανατολισμό, πως μπορούν οι γονείς να βοηθήσουν και να στηρίξουν τα παιδιά τους στις επιλογές τους, πως η κατάλληλη πληροφόρηση βοηθά τους νέους στην λήψη αποφάσεων και πως η πληροφόρηση για σπουδές και επαγγέλματα, σε συνδυασμό με τη γνώση του εαυτού, είναι πολύτιμος οδηγός για τις εκπαιδευτικές και για τις επαγγελματικές αποφάσεις των μαθητών.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Αριστείδης Παπαδόπουλος και η Σχολική Σύμβουλος των Θεολόγων κα Ελένη Μιχαλοπούλου καθώς και τα μέλη του Εφορευτικού Συμβουλίου της Βιβλιοθήκης.
Ευχαριστούμε πολύ το ΚΕΣΥΠ και την κα Παναγιώτα Σιάνου-Χατζηκαμάρη για την συνεργασία.




ΔημόσιαΚεντρικήΒιβλιοθήκηΚιλκίς, Τηλέφωνοεπικοινωνίας: 2341076338, Ιστοσελίδα: vivl-kilkis.kil.sch.gr, Email: vivlkilk@sch.gr, Facebook: www.facebook.com/LibraryKilkis

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply