Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » Χρήστος Χατζησάββας: Η ενέργεια δεν είναι εμπόρευμα, είναι κοινωνικό αγαθό - ΒΙΝΤΕΟ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Ο συναγωνιστής και βουλευτής Κιλκίς, Χρήστος Χατζησάββας κατά την ομιλία του τοποθετήθηκε στην επίκαιρη επερώτηση του Πασόκ σχετικά με ζητήματα που αφορούν την ενέργεια.

Αρχικά σχολίασε την διαμάχη εντός της αιθούσης των καραμανλικών των ΑΝΕΛ με σαμαρικούς του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας λέγοντας πως 
«ο κόσμος ξέρει πάρα πολύ καλά όμως ότι στις προηγούμενες εκλογές, όταν ψήφισε Νέα Δημοκρατία στην κάλπη, βγήκε κυβέρνηση Βενιζέλος. Ξέρει πάρα πολύ καλά τώρα ότι θα ξαναψηφίσει Νέα Δημοκρατία, θα βγει πρώτο κόμμα, αλλά κυβέρνηση θα κάνει ξανά με τον ΣΥΡΙΖΑ


Συνέχισε την ομιλία του σημειώνοντας πως η συζήτηση ουσιαστικά έχει να κάνει με αποκρατικοποιήσεις και αργοπορίες στις διαδικασίες αυτές«Ακούω επιχειρήματα και από τις δύο πλευρές, πολλά και διάφορα. Θα ήθελα να μου απαντήσουν όμως αυτοί οι οποίοι είναι υπέρμαχοι των αποκρατικοποιήσεων γιατί οι δικές μας δημόσιες επιχειρήσεις μπαίνουν μέσα οικονομικά και δεν μπορούν να παράγουν πλούτο, αλλά θέλουν να τις αγοράσουν ξένες επιχειρήσεις, οι οποίες τις βλέπουν ενδιαφέρουσες, και μάλιστα πολλές από αυτές τις ξένες επιχειρήσεις είναι και δημόσιες. Δηλαδή επιχειρήσεις δημόσιες άλλων κρατών θέλουν να αγοράσουν τις δικές μας» ανέφερε μεταξύ άλλων.  
«Σταματήστε να αντιμετωπίζετε την ενέργεια ως εμπόρευμα. Κοινωνικό αγαθό είναι, αναγκαίο και απαραίτητο και θα πρέπει να διασφαλίσετε ότι θα έχουν πρόσβαση σε αυτό όλοι οι Έλληνες» τόνισε χαρακτηριστικά.  
Κλείνοντας είπε πως «η μοναδική υπηρεσία που μπορείτε να προσφέρετε στο έθνος είναι να μην κάνετε απολύτως τίποτα! Αφήστε μέσα στην ιερή ελληνική γη τον πλούτο μας που τον φυλάει εκατομμύρια χρόνια και θα τον φυλάει μέχρι να υπάρξει ξανά ελληνικό κράτος με οικονομική και εθνική ανεξαρτησία».


About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply