Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » “ΕΚΛΟΓΉ ΝΈΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΊΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΉΣ ΕΠΙΤΡΟΠΉΣ”
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Στην ειδική συνεδρίαση της Μητροπολιτικής Επιτροπής της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης που πραγματοποιήθηκε εχθές 21 Μαρτίου,  διεξήχθησαν εκλογές για την ανάδειξη του νέου Προεδρείου του σώματος, Προέδρου και Αντιπροέδρου. Για τη θέση του Προέδρου προτάθηκε από την πλειοψηφία (παράταξη Αλληλεγγύη) ο πρώην Πρόεδρος κ. Μιχάλης Τζόλλας και από τις παρατάξεις της μειοψηφίας (Περιφέρεια Πρωταθλήτρια, Ριζοσπαστική Αριστερή Ενότητα, Συμμετέχω ανεξάρτητη αυτοδιοικητική κίνηση για την Κ. Μακεδονία, Πολίτες Μπροστά) ο πρώην Αντιπρόεδρος κ. Βασίλειος Γάκης.
Ψήφισαν και τα 16 μέλη του σώματος και τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:
Πρόεδρος Μητροπολιτικής Επιτροπής εκλέχτηκε ο Μιχάλης Τζόλλας με 15 ψήφους υπέρ και ένα λευκό.
Αντιπρόεδρος Μητροπολιτικής Επιτροπής εκλέχτηκε ο Βασίλειος Γάκης με 14 ψήφους υπέρ και 2 λευκά.
Η Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου, που προήδρευσε της διαδικασίας, ευχαρίστησε το σώμα “για την ειλικρινή διάθεση συνεργασίας που επέδειξαν όλοι σε όλες τις συνεδριάσεις της προηγούμενης περιόδου, συμβάλλοντας στον πολιτικό πολιτισμό  που αναζητούν οι πολίτες και οφείλει να παράγει η αυτοδιοίκηση” και συνεχάρη το νέο Προεδρείο, ευχόμενη καλές και αποτελεσματικές συνεδριάσεις.

Η κα Πατουλίδου ζήτησε από όλα τα μέλη “να συμβάλλουν στην αναβάθμιση του ρόλου της Μητροπολιτικής Επιτροπής γεγονός που θα ενισχύσει τις, θεσμοθετημένες από τον νόμο “Καλλικράτης”, μητροπολιτικές αρμοδιότητές της.”

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply