Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΗΜΕΡΟ ΑΓΩΝΑ «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Με διεθνή συμμετοχή και συμμετοχή μεγάλων ονομάτων της Ελληνικής ποδηλασίας ξεκινάει σήμερα Σάββατο 18 Μαρτίου η πρώτη αγωνιστική ημέρα, του διήμερου ποδηλατικού αγώνα «Μέγας Αλέξανδρος», με διοργανωτή τον Ποδηατη σε συνεργασία με τους Δήμους Κιλκίς, Αλμωπίας και Παιονίας.
Ο αγώνας της πρώτης σημερινής ημέρας (11:00) περιλαμβάνει 47 ανηφορικά χιλιόμετρα μέχρι τον πανέμορφο και γραφικό Αρχάγγελο Αλμωπίας . Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί από την Πλατεία Πολυκάστρου για πρώτη χρονιά φέτος, σε συνεργασία με τον Δήμο Παιονίας
Αύριο (Κυριακή 19/03) οι αθλητές θα ξεκινήσουν τον αγώνα την ίδια ώρα από την Πλατεία Δημαρχείου στο Κιλκίς σε μια κλασική διαδρομή, που επίσης για την φετινή χρονιά οι διοργανωτές έκαναν μικρές παρεμβάσεις .Έτσι στα 96 χλμ. για όλες τις κατηγορίες προστέθηκε σπριντ ανάβασης στο 58ο Χλμ στο Λαοδικινό Κιλκίς , καθώς επίσης προστέθηκε ένα νέο κομμάτι στον αγώνα για όλες τις κατηγορίες (Προς Λευκοχώρι ) .
Ο τερματισμός της δεύτερης ημέρας θα γίνει στο σημείο της εκκίνησης (Δημαρχείο Κιλκίς) όπου και θα γίνουν οι απονομές των μεταλλίων.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply