Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ.
ΓΙΑΒΡΟΓΛΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ: «Για το θέμα της διαγωγής κοσμίας και κοσμιοτάτης, ελπίζω όταν θα φέρουμε στη Βουλή τη διάταξη για την κατάργηση της διαγωγής, να την ψηφίσετε. Είναι ένα εντελώς αναχρονιστικό μέτρο, ένα μέτρο που χρησιμοποιήθηκε ενάντια και στους αριστερούς αλλά, θέλω να σας πω, και ενάντια σε πάρα πολύ δημιουργικούς πολίτες αυτής της χώρας» είπε χαρακτηριστικά

Άρθρο 16 του Συντάγματος
2. H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες.
Κύριε Υπουργέ μια και θέλετε να καταργήσετε το άρθρο 16 παρ. 2 του Συντάγματος που μιλάει για την ηθική και υπεύθυνους πολίτες, κάντε τις εξής προτάσεις!

Κατ’ αρχάς Κύριε Υπουργέ σας συγχαίρω! Αλλά νομίζω πως πρέπει να γίνετε ποιο αυστηρός!
Εάν ένας μαθητής δεν ξέρει να κατασκευάζει βόμβες μολότοφ (άρα μη δημιουργικός πολίτης) πρέπει να διώκεται από το Σχολείο που φοιτά και να συνεχίσει σε κάποιο νησί.
Όποιος μαθητής δεν σκίζει ή καίει την Ελληνική σημαία (άρα υπεύθυνος πολίτης) πρέπει να μείνει στάσισμος.
Όποιος μαθητής δεν συμμετέχει σε ομάδες αντιεξουσιαστών  με συμμετοχή στην διατάραξη κοινής ησυχίας και κάψιμο τουλάχιστον δέκα καταστημάτων (άρα δεν είναι αντιεξουσιαστής αριστερός) να αποβάλλεται για μια ζωή από κάθε εκπαιδευτικό ίδρυμα.
Τέλος εάν δεν έχει κομματική ταυτότητα υπογεγραμμένη από το Γ.Γ. του Υπουργείου σας η οποία να έχει βαθμό αριστεροσύνης πάνω από 80%  (άρα αριστερός με δραστηριότητες) να στέλνεται στις φυλακές!
Και επειδή τα παραπάνω χαρακτηριστικά και προσόντα, αορίστως πλην σαφώς μας λέτε ποίοι τα έχουν και ποίοι δεν τα έχουν παρακαλώ στην άμεση ψήφιση του νόμου και εφαρμογή κατά γράμμα να πάμε μπροστά (προς τον γκρεμό!)
Με την προσήκουσα τιμή
Ένας ανθέλληνας αριστερός.

Κύριε Υπουργέ όπως καταλαβαίνεται έχετε χάσει την μπάλα και ο κόσμος πλέον δεν σας χλευάζει αλλά σας λυπάται γιατί δεν μπορεί να σας βοηθήσει για την  βεβαρυμμένη Υγεία σας. 

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply