Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΤΟ ΨΕΜΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Αργά χθες το βράδυ έκανα δύο αναρτήσεις. Το πρώτο ήταν ένα σχόλιο από την εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ» του Κιλκίς και το δεύτερο για το συμφωνητικό που υπέγραψε το Επιμελητήριο με εκπρόσωπο των Ε.ΣΥ.
Τα σχόλια και τα τηλεφωνήματα, πάρα πολλά. Οι ερωτήσεις και οι παρατηρήσεις επίσης πολλές.
Σήμερα έχω να σας πω ποίοι λόγοι με οδήγησαν να σχολιάσω και εγώ τα σχόλια σας.
1ον Στις 17 Ιανουαρίου σε γνωστό στέκι του Κιλκίς ήμουν καλεσμένος μαζί με τον Δήμαρχο Κιλκίς Δ. Σισμανίδη, τους Αντιδημάρχους αντ. Μανουσαρίδη, Αιμίλιο Νικολαϊδη, Χριστόφορο Πιπερίδη, Γιώργο Γαβριηλίδη και Φώτη Γεωργιάδη δημοτικό Σύμβουλο. Τότε – απόντος μόνον του Άκη Πιπερίδη ο οποίος απεχώρησε νωρίτερα – ο Δήμαρχος είπε: «Θεόφιλε άλλο είναι να το γράφεις εσύ και άλλο να το γράφουν οι άλλοι, εσένα θα σε διαβάσουν εκατό και θα σε πιστέψουν εκατό δυο, ενώ τους άλλους θα τους διαβάσουν εκατό και θα τους πιστέψουν πέντε». (Ρωτήστε τους κ.κ. Μανουσαρίδη και Γεωργιάδη!)
Επειδή λοιπόν ήθελα να δείτε με τι ασχολείται μια εφημερίδα και επειδή ήθελα το σχόλιο να το μάθει όσο γίνεται περισσότερος κόσμος και να διερωτηθεί γιατί στον Κυριακίδη Θ. δεν αρνήθηκε κανένας πολιτικός να δώσει συνέντευξη – μάλιστα δε σημερινός υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ με ρώτησε: ¨γιατί μου είπαν πως αν δεν δώσω σε εσάς συνέντευξη να μη φύγω;¨- και γιατί σε άλλους πηγαίνουν μόνον τοπικοί παράγοντες της πολιτικής και φορέων ή ελάχιστοι εκτός Κιλκίς πολιτικοί;
Σήμερα δε, θα δείτε πολλούς «επαγγελματίες» δημοσιογράφους στην παρέλαση με βιντεοκάμερες οικιακής χρήσης και παιδικών χαρών.
2ο Μετά το χθεσινό ρεπορτάζ για την Ε.ΣΥ. κάποιοι θεώρησαν ότι διαφημίζω κάποια κόμματα. Έχω γράψει πολλές φορές, η kilkiswebtv δίνει και θα συνεχίσει να δίνει βήμα σε όλους, μηδενός εξαιρουμένου, για να εκφράσουν τις απόψεις τους και τις θέσεις τους, χωρίς να θίγει κανέναν, και να τα θέτει προς ενημέρωση των αναγνωστών και θεατών της για τα δικά τους συμπεράσματα.
Βλέπετε πως εδώ αποκλείεται ο ρατσισμός, ο νεοφασισμός, η λογοκρισία και προπάντων δεν χρωστάμε σε κανένα, δεν ζητάμε από κανένα και ούτε κλαιγόμαστε γιατί δεν μας προτιμάνε  για να αναγκαστούμε για να συκοφαντούμε άλλα ΜΜΕ.
Τέλος όσοι συνήθισαν να σκύβουν το κεφάλι για να το έχουν ήσυχο, μάλλον δεν έχει τίποτε μέσα.

Και να θυμάστε: «Είναι ωραίο να είσαι πιο άξιος από τους άλλους. Γίνεται όμως επικίνδυνο όταν αρχίζουν οι άλλοι να το καταλαβαίνουν» και «Όποιος δεν έχει ο ίδιος αρετές, ενοχλείται από τις αρετές των άλλων και επιτίθεται.» Φράνσις Μπέϊκον

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply