Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΟΛΟΙ ΤΗΝ «ΠΕΣΑΝΕ» ΣΤΟΝ ΣΩΡΡΑ! ΠΟΙΟΝ ΕΝΟΧΛΕΙ; ΠΟΙΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ;
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Έχω δεχθεί τόσα πολλά σχόλια για το άρθρο που έγραψα για τον κ. Σώρρα που θεώρησα υποχρέωσή μου να επανέλθω. Και μη πιστέψει κανείς πως όλα τα σχόλια ήταν αρνητικά! Δέχθηκα τηλεφώνημα ακόμη και από μία δημοσιογράφο του Έθνους – σήμερα συνταξιούχο – με σχόλια τόσο ευμενή και αφοπλιστικά που συνετέλεσε και αυτό στον σημερινό σχολιασμό.
Διαβάζω σε όλες τις εφημερίδες καταγγελίες, κατηγορίες περί εγκληματικής οργάνωσης,  το ότι είναι ένας κοινός απατεώνας και εκμεταλλευτής, μα ποτέ δεν άκουσα κανέναν και ιδιαίτερα κρατικό λειτουργό, να λέει πως τα στοιχεία που παραθέτει και οι αποδείξεις είναι ψεύτικες.
Εμείς δεν έχουμε την δυνατότητα να  διαπιστώσουμε το αληθές των κατηγοριών, όπως όμως δεν έχουμε κάποιο στοιχείο που να λέει ότι τα «χαρτιά» και οι κωδικοί των λογαριασμών είναι ψεύτικοι.
Πάρα πολλοί αναγνώστες μου γράψανε πως τέτοια μπορούν να φέρουν όσα θέλουμε από το Μοναστηράκι. Θα παρακαλούσα πολύ να μου τα στείλετε και εμένα φθάνει να μην αμφισβητούνται , όπως δεν αμφισβητήθηκαν αυτά που παρουσιάζουν  οι εκπρόσωποι των «Ελλήνων Συνέλευσις»
Είναι εύκολο να λέμε πρόβατα αυτούς που πιστεύουν τον κ. Σώρρα. Πως πρέπει να λέμε αυτούς που πίστεψαν και πιστεύουν ακόμη τον Τσίπρα; Πως θα πούμε αυτούς που πίστεψαν τον κύριο «λεφτά υπάρχουν» Γιωργάκη; Πως θα τους πούμε αυτούς που πίστεψαν το Αντώνη τον Αντιμνημονιακό,  μέχρι να γίνει πρωθυπουργός;
Κοιτάξτε μήπως όλοι εμείς είμαστε ποιο χαϊβάνια από τα πρόβατα και επειδή εμείς την πατήσαμε και αυτοί δεν μας ακολουθούν τους κατηγορούμε;
Τέλος κάποιος μεγαλοδημοσιογράφος είπε πως ο κ. Στουρνάρας ζήτησε να δει εάν έχει στο όνομά του τους λογαριασμούς  των 600 δις δολαρίων και απάντησαν αρνητικά. Μα είναι δυνατόν να θέλει να μας ενημερώσει για κάτι που δεν μας ενδιαφέρει; Δεν μας ενδιαφέρει εάν έχει προσωπική περιουσία, μας ενδιαφέρει εάν αυτά τα στοιχεία που μας παραθέτει ως καταπίστευμα των 600 δις  για του Κυρίαρχους Έλληνες αυτόχθονες,  είναι πραγματικά.
Όποιος λοιπόν έχει στοιχεία να μας αποδείξει ότι δεν υπάρχουν τέτοια στοιχεία, να προτείνουμε στο Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, τον Υπουργό Οικονομικών, τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, τον Διευθυντή που διαχειρίζεται το εξωτερικό μας χρέος και τον Αστυνομικό Διευθυντή Αθηνών και Αττικής, να πάνε τον κ. Σώρρα στα Κεντρικά γραφεία της Τραπέζης Ελλάδος και αφού βάλουν τους κωδικούς που έχει ο κ. Σώρρας και αποδειχθούν ψεύτικοι τότε να τον βάλλουν χειροπέδες και κατ’ ευθείαν στην φυλακή. Όλα τα άλλα είναι για να κοροϊδεύουμε τους εαυτούς.
Θεόφιλος Κυριακίδης

Δημοσιογράφος

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply