Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Tην Κυριακή 12 Μαρτίου 2017 το πρωί στην Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Κιλκίς πραγματοποιήθηκε σε μια σεμνή τελετή η παράδοση  - παραλαβή της τιμημένης στολής του Ηρωα των υποβρυχίων κατά τη διάρκεια του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΥΨΗΛΑΝΤΗ από τον ανηψιό του κορυφαίο καθηγητή σήμερα του ΑΠΘ κ. Γεώργιο Υψηλάντη στην θρυλική και μεγάλη οικογένεια του Πολεμικού Ναυτικού.
Την τελετή είχε την τιμή να διοργανώσει με επιτυχία και με τη δέουσα λαμπρότητα ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Κιλκίς και παρέστη προσδίδοντας μεγαλύτερη αξία και κύρος ο Επιτελάρχης - Υποστράτηγος της 1ης Στρατιάς Λάρισας Πέτρος Δεμέστιχας.
Ο Επιτελάρχης κ. Π. Δεμέστιχας και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Εφέδρων Κ. Παπανικολάου παρέδωσαν με την προσήκουσα τιμή στον Αρχηγό της Ναυτικής Διοίκησης Βορείου Ελλάδος Πλοίαρχο Χρήστο Παυλούδη την στολή του ΗρωαΠ.Υψηλάντη ο οποίος έλκει την καταγωγή του από τον Στρατηγό Γεώργιο Υψηλάντη που ήταν αδελφός του Αρχηγού της Φιλικής Εταιρείας ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΥΨΗΛΑΝΤΗ.
Είχα την μεγάλη χαρά και ευκαιρία να παρίσταμαι στην τελετή αυτή αποδεχόμενος σχετική πρόσκληση του Καθηγητή του ΑΠΘ κ. Γ. Υψηλάντη – επιστήθιου φίλου μου και για τον λόγο αυτό επιθυμώ να εκφράσω δημοσίως τα θερμά συγχαρητήρια μου στο Δ.Σ. και στα Μέλη του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Κιλκίς για την αξιέπαινη και πολύ ωραία πρωτοβουλία τους να αποδώσουν Μεγίστη Τιμή σε έναν Ηρωα που λάμπρυνε με την παρουσία του και την προσφορά του τα ελληνικά ιδεώδη και τα υπερήφανα και ένδοξα χρώματα της Πατρίδας μας.
Θερμάσυγχαρητήρια.

Κιλκίς, 19 Μαρτίου 2017
Με εκτίμηση,
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ

ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ Ν. ΚΙΛΚΙΣ

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply