Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΙΛΚΙΣ ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση




"Με αφορμή δημοσιεύματα στον Ηλεκτρονικό και Έντυπο τύπο περί πραγματοποίησης εκδήλωσης της οργάνωσης «Ελλήνων Συνέλευσις» στο χώρο του Επιμελητηρίου Κιλκίς, την Παρασκευή 24/3/2017 και ώρα 18:00, ενημερώνουμε ότι δεν έχει παραχωρηθεί η αίθουσα για την συγκεκριμένη εκδήλωση."

Παραπάνω παρέθεσα δύο στοιχεία. Το Ιδιωτικό Συμφωνητικό που υπέγραψαν το Επιμελητήριο Κιλκίς και η υπεύθυνη των «Ελλήνων Συνέλευσις» στο Κιλκίς Ασλανίδου Αθηνά.
Από την έρευνα που έκανα με όλους τους εμπλεκόμενους προέκυψε ότι: το συμφωνητικό υπογράφηκε στις 15 Μαρτίου 2017 αλλά την Δευτέρα 20 Μαρτίου ο υπεύθυνος του Επιμελητηρίου επικοινώνησε με την υπεύθυνη κ. Αθηνα Ασλανίδου και την ενημέρωσε πως δεν μπορούν να διαθέσουν τον χώρο του Επιμελητηρίου για τον λόγο ότι υπήρξε καταδίκη του αρχηγού τους κ. Σώρρα Αρτέμη και φοβούνται μήπως γίνουν επεισόδια και προκειμένου να διαφυλάξει την περιουσία του Επιμελητηρίου αθέτησαν την υπογραφή τους.
Εδώ όμως μπαίνουν τα ερωτήματα:
1ον Ο χώρος του Επιμελητηρίου κλείστηκε να μιλήσουν μέλη του πολιτικού φορέα «Ελλήνων Συνέλευσις» (και όχι σε ένα φυσικό πρόσωπο που έχει εκκρεμότητες με την δικαιοσύνη.)  
2.- Με ποιο σκεπτικό Έλληνες νομοταγείς πολίτες συνεπείς στις υποχρεώσεις τους προς την Πατρίδα μπορούν να θεωρηθούν εν δυνάμει ταραξίες;
3.- Δεδομένου ότι η παραχώρηση έγινε από το Επιμελητήριο στο οποίο ψηφίζουν και μέλη  των «Ελλήνων Συνέλευσις»  και  ένας εκ των οποίων εξελέγει στο  Δημοτικό Συμβούλιο με τον συνδυασμό «Δήμος Αξιών» του Προέδρου κ. Τονικίδη. Τότε ήταν αποδεκτός και σήμερα όχι;
Ξέρετε πως με το να αποκλείετε όποιον κατά την γνώμη σας είναι εν δυνάμει ταραξίας (που τέτοιοι είμαστε όλοι), τους δίνεται μεγαλύτερη δύναμη, γιατί ο κόσμος αρχίζει να υποψιάζεται πως φοβάστε κάτι.
Και μη ξεχνάτε, χωρίς να θέλω να συσχετίσω την Χρυσή Αυγή με τον φορέα «Ελλήνων Συνέλευση», την μεν πρώτη την κυνήγησε ο Αντώνης Σαμαράς να τους εξοντώσει, σήμερα επί ΣΥΡΙΖΑ βλέπουμε να κάνουν το ίδιο και στην Ε.ΣΥ.  γιατί κανένας από τους δύο δεν υποτάχθηκε στις επιθυμίες κάποιων. Μήπως επειδή και οι θέσεις του ΚΚΕ δεν αρέσουν σε πολλούς αύριο θα έχουν την ίδια τύχη κι αυτοί;

Όπως θα καταλάβατε κάθε πράγμα έχει την τιμή του!

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply