Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΒΕΡΓΙΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ: ΖΗΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΟΧΟΥΜΕΝΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


      Σε πρόσφατη ανακοίνωσή μας είχαμε ενημερώσει τους συμπολίτες μας για τις εξελίξεις που δρομολογήθηκαν στην κατασκευή του οδικού τμήματος, κόμβος Μαυρονερίου – είσοδος Κιλκίς. Οι εργασίες δηλαδή επρόκειτο να μεταφερθούν στον κύριο άξονα, οπότε ήταν αναγκαία η λειτουργία παρακαμπτήριου οδικού τμήματος.
       Η εξέλιξη αυτή ήταν φυσικό να προκαλέσει δυσκολίες στην κυκλοφορία. Γι’ αυτό, εξ άλλου ζητήσαμε εκ των προτέρων την κατανόηση των κινουμένων στο σχετικό τμήμα. Η λειτουργία του παρακαμπτηρίου τμήματος, εννοείται ότι προβλεπόταν στην αρχική μελέτη και δεν σχεδιάσθηκε εκ του προχείρου και βιαστικά, όπως κάποιοι διατείνονται. Δεν υπήρξε καμία σκοπιμότητα ούτε “δεύτερες σκέψεις”. H κατάσταση πιθανόν να επιβαρύνεται από το γεγονός της παλαιότητας της μελέτης, η οποία είναι δύσκολο να συγχρονισθεί με τα σημερινά δεδομένα.
        Σε κάθε περίπτωση ζητούμε και πάλι την κατανόηση των συμπολιτών μας. Και είμαστε σίγουροι, ότι αυτή η κατανόηση και υπομονή θα ανταμειφτεί αποφασιστικά, όταν σε λίγους μήνες ολοκληρωθεί το σπουδαίο αυτό οδικό έργο, που θα διευκολύνει τη ζωή όλων μας

Ανδρέας Βεργίδης
Αντιπεριφερειάρχης   Π.Ε. Κιλκίς


About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply