Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΚΑΙΡΟΣ – ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ΕΜΥ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΜΕ ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΓΙΑ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Ξεχάστε για λίγο τον… ανοιξιάτικο καιρό – Ο καιρός τις επόμενες ημέρες θα θυμίζει και πάλι χειμώνας… Ήδη από σήμερα, Δευτέρα (27/03/2017) ο καιρός θα παρουσιάσει επιδείνωση, σύμφωνα με την ΕΜΥ. Το σκηνικό θα συνθέσουν βοριάδες, πτώση της θερμοκρασίας, βροχές και καταιγίδες και θυελλώδεις άνεμοι.
Αναλυτικά, για σήμερα, στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών στα βόρεια. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 14 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά και βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές. Βαθμιαία βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και μέχρι τις πρωινές ώρες πρόσκαιρα 6 μποφόρ. Βαθμιαία από το απόγευμα μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 09 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη
Στη δυτική Μακεδονία νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών ή μεμονωμένων καταιγίδων κυρίως τις απογευματινές ώρες. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανόν στην κεντρική Μακεδονία πρόσκαιρα μεμονωμένες καταιγίδες. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά της Μακεδονίας. Βαθμιαία βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Βαθμιαία από το απόγευμα και από τα δυτικά μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 07 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως από το απόγευμα στα ηπειρωτικά, με πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων στα βόρεια ορεινά. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις το βράδυ στα ορεινά της Ηπείρου. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι στα βόρεια από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 στρεφόμενοι το βράδυ σε ανατολικούς έως 5 μποφόρ. Στα νότια ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 5 τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 09 ως 22 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 τοπικά το πρωί στα ανατολικά έως 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση στα βόρεια. Η θερμοκρασία από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Κυκλάδες, Κρήτη
Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία στην Κρήτη θα αυξηθούν και το βράδυ θα σημειωθούν πρόσκαιρες τοπικές βροχές. Οι άνεμοι δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ στρεφόμενοι σε βόρειους. Η θερμοκρασία από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια, όπου υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες. Βαθμιαία βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι στα βόρεια βορειοανατολικοί 4 με 6 το πρωί 7 τοπικά 8 μποφόρ. Στα νότια δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 πρόσκαιρα το πρωί νοτιοανατολικοί έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


Για αύριο, Τρίτη (28/03) αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες αρχικά στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και την Κρήτη και βαθμιαία στη νότια Ελλάδα, με πιθανότητα πρόσκαιρων τοπικών βροχών. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα ανατολικά και νότια τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση στα νότια.


http://www.pentapostagma.gr

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply