Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΕΛΜΕ, ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ, ΜΑΘΗΤΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΧΟΛΕΙΟ (ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟ)
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Σήμερα Πέμπτη στις 12:00 το μεσημέρι η ΕΛΜΕ Κιλκίς μαζί με το διδακτικό προσωπικό και τους μαθητές μαζεύτηκαν μπροστά στο Δημαρχείο Κιλκίς για να διαμαρτυρηθούν  για την αναποτελεσματικότητα των υπευθύνων για την στέγαση των μαθητών του 2ου ΕΠΑΛ Κιλκίς.
Απαίτησαν να δοθεί οριστική λύση στην στέγαση και λειτουργία του 2ου ΕΠΑΛ Κιλκίς, μια και η διασπορά των σχολών σε τρία διαφορετικά κτήρια και διαφορετικούς χώρους και χωρίς εργαστήρια δεν μπορούν να συνεχίσουν την ομιλία λειτουργία/διδασκαλία των μαθημάτων εις τα οποία απαιτούνται εργαστήρια.
Κάποιος  (δεν αναφέρουμε το όνομά του) μίλησε για το μεγάλο ενδιαφέρον της Δημοτικής Αρχής και το «τρέξιμο» στην Αθήνα αλλά δεν έγινε τίποτε. Δυστυχώς κύριε @@@ αυτό δείχνει την αναποτελεσματικότητα των υπευθύνων ή αυτών που πήγαν βόλτα στην Αθήνα χωρίς να φέρουν αποτέλεσμα. Ας κοιτάξει λοιπόν ο Δήμαρχος να αντικαταστήσει τους αναποτελεσματικούς Συμβούλους που έστειλε στην Αθήνα  και να τους αντικαταστήσει με ικανούς να φέρουν θετικό αποτέλεσμα για το 2ο ΕΠΑΛ. και επί πλέον να τους αφαιρέσει κάθε υπευθυνότητα γιατί είχανε αρνητικό πρόσημο για την προσφορά τους στα δυόμιση περασμένα χρόνια και ίσως  από  την ανικανότητα κάποιων να κάνουν μάθημα τα παιδιά στους δρόμους!
Υπάλληλος των Τεχνικών Υπηρεσιών μίλησε μετά από τους εκπροσώπου της ΕΛΜΕ για να πει  ότι δεν είναι ευθύνη  του Δήμου ο έλεγχος και η αποκατάσταση των ζημιών, ενώ η παρουσία των μαθητών και των καθηγητών ήταν η απαίτηση σχολικής στέγης και όχι η κατανομή ευθυνών.
Στην εκδήλωση της στάσης εργασίας παραβρέθηκαν από το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ ο Πρόεδρός της Παρπόρης Φώτιος, ο Γραμματέας Πολυχρονίδης Γιώργος και το μέλος Γιάννης Γεωργούσης. Επίσης ο Διευθυντής της 2Βάθμιας εκπαίδευσης Αθανασόπουλος Κώστας και πολλοί καθηγητές.

































About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply