Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » «Α.Σ.ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ– ΒΟΛΕΪ: ΔΥΟ ΑΚΟΜΗ ΝΙΚΕΣ ΜΕ 3-0 ΣΕΤ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΟΥ ΑΙΑΝΤΑ»
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Δυο αγώνες έδωσε η ομάδα των Παγκορασίδων του Αίαντα, την περίοδο των διακοπών του Πάσχα.
Την Κυριακή  9 Απριλίου στο ΔΑΚ Μελίκης, αντιμετώπισε την τοπική ομάδα του ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗΣ πετυχαίνοντας εύκολη νίκη με 3-0 σετ.
ΤΑ ΣΕΤ: 17-25, 16-25, 9-25
Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ: (Σακαλάκη) Λαμπριανίδου, Κώστογλου Σοφία, Σεχάι, Κώστογλου Σταυρούλα, Ποπονίδου, Εμμανουηλίδου, Γεωργιάδου, Καναρίδου, Μαρουλάσοβα, Σιδηροπούλου.
Την  Πέμπτη 20 Απριλίου, στην έδρα τους, το νέο κλειστό γυμναστήριο Κιλκίς, οι Παγκορασίδες του Αίαντα  αντιμετωπίζοντας την 3η ομάδα στο βαθμολογικό πίνακα Α.Σ.ΠάνθεονΛιτοχώρου- αγώνας που θα γινόταν κανονικά την ερχόμενη Κυριακή 23/4/17 - πέτυχαν νίκη 3-0 με ένα μέτριο σε επίδοση παιχνίδι αυτή τη φορά . Την ίδια ομάδα κέρδισαν επίσης στον α’ γύρο με 3-2 σετ σε ένα πολύ πιο έντονο παιχνίδι.Αναλυτικότερα:
Στο 1ο σετ μετά την ισοπαλία στο 3, ο Αίας πήρε το «πάνω χέρι» (9-4) (17-11)  ως το τελικό 25-16.
Στο 2ο σετ το σκορ άνοιξε το Λιτόχωρο, μέχρι την ισοπαλία στο 9 και το 11, από όπου το πήρε ο Αίας (14-11), (18-13) ως το τελικό 25-17.
Στο 3ο σετ ξεκίνησε ο Αίας (3-0) (6-1) (13-5) φτάνοντας  εύκολα σχετικά ως το 18-9, οπότε μπήκαν στο παιχνίδι και οι νεότερες αθλήτριες της ομάδας έτσι ώστε να αποκτήσουν φέτος αγωνιστική εμπειρία. Κάνοντας λοιπόν και τα λάθος και τα σωστά βήματα, κατάφεραν με μεγάλη χαρά να πάρουν το σετ με τελικό σκορ  25-21.
ΤΑ ΣΕΤ: (25-16), (25-17), (25-21)
Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ: (Σακαλάκη) Κώστογλου Σταυρούλα, Ποπονίδου, Σεχάι, Καντίδου, Κώστογλου Σοφία, Λαμπριανίδου, Γεωργιάδου, Εμμανουηλίδου, Βαμβάκα, Δελιτζάκη, Καναρίδου, Σιδηροπούλου.
Επόμενη αγωνιστική: Κυριακή 30 Απριλίου, ΔΑΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ με τον ΠΙΕΡΙΚΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.

Την Παρασκευή 21/4/17 οι Κορασίδες του Αίαντα γιόρτασαν την κατάκτηση της 1ης θέσης στον όμιλό τους σε ταβέρνα και σε κέντρο διασκέδασης στη Θεσσαλονίκη.














About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply