Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΗΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΜΑΔΟΥΡΟ - ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Η Χρυσή Αυγή καταδικάζει απερίφραστα την κομμουνιστική χούντα του αριστερού δυνάστη και εγκληματία Μαδούρο. Καμία ανοχή στα απάνθρωπα - σταλινικού τύπου - καθεστώτα και στους υμνητές τους, συριζαίους και ΚΚΕδες.
Η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη δύναμη που μάχεται ενάντια στον κομμουνισμό και έχει δεχθεί δεκάδες επιθέσεις για τους αγώνες της κόντρα στους συνοδοιπόρους του Μαδούρο.

Η καταψήφιση της πρότασης του "Λαϊκού κόμματος" στην ευρωβουλή αποτελεί συνειδητή καταγγελία της υποκρισίας των νεοφιλελεύθερων, που δήθεν κόπτονται για τα πολιτικά δικαιώματα στην Λατινική Αμερική, αλλά στήριξαν με όλες τις δυνάμεις τους την άθλια επιχείρηση καταπάτησης των δικαιωμάτων εκλεγμένων Ελλήνων βουλευτών, καθώς και χιλιάδων Ελλήνων πολιτών, μέσω της παράνομης δίωξης του Λαϊκού Συνδέσμου. 

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply