Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΆΓΙΟ ΦΩΣ.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Σε όλους είναι γνωστό ´ότι οι περισσότεροι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είναι γυρολόγοι του ΠΑΣΟΚ και τενεκεδάκια των αγανακτησμένων, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι υπόλοιποι της βουλής είναι ...Αινστάιν.
Από αυτά τα τενεκεδάκια βρέθηκαν δύο που μίλησαν για το άγιο φώς και εάν πρέπει να έρχεται, αφού ο ερχομός του επιβαρύνει με μεγάλο κόστος τους φορολογούμενους. 
Είπαν ακόμα ότι η υποδοχή του φωτός με τιμές αρχηγού κράτους παραβιάζει το σύνταγμα και ότι η όλη διαδικασία είναι παγανιστική τελετή. 
Καμία πρόθεση δεν έχω σε αυτές τις γραμμές να υποστηρίξω το δίκαιο η το άδικο των θέσεων που εκφράστηκαν από τα τενεκαδάκια. 
Εκείνο μόνο που θέλω να ρωτήσω σε αυτούς τους βλάκες είναι το εξής. 
Ρε αμαλγάματα, την παραβίάση του συντάγματος την βλέπετε μόνο στην έλευση του φωτός; 
Ολα αυτά που ψηφίζετε ρε μαριονέτες του κερατά είναι συνταγματικά;
Και κάτι ακόμα. 
Κατανοητό είναι να είσαι τίποτε, να μήν σε ξέρει ούτε ο θυρωρός της πολυκατοικίας σου και να έχεις την ανάγκη να πείς κάτι για λίγη δημοσιότητα. Αλήθεια σας λέγω το καταλαβαίνω απόλυτα, ειδικά όταν το ζητούν κάτι βλάκες σαν και εσάς.
Όμως αυτό βρήκατε να πείτε για να υπάρχετε;   
Δίπλα σας ψοφάνε άνθρωποι από την πείνα και αιτία είστε εσείς. Γιατί δεν τολμήσατε να πείτε, καμία κουβέντα για την κατάντια του Έλληνα, για τον πόνο που βλέπετε καθημερινά δίπλα σας; 
Δυστυχώς αυτά τα μοιάσματα καταφέρνουν πάντα, μα πάντα να μας ξεγελούν και να τα στέλνουμε στη βουλή αντί να τα στέλνουμε φυλακή.




http://neinnewsgr.blogspot.gr


About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply