Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » Διασυλλογικό Ανδρών – Γυναικών στη Δράμα
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Με θετικό πρόσημο ο απολογισμός
Χρυσό ο Μαβίδης , όρια για Αρβανιτίδη & Καζαντζίδου

 Ολοκληρώθηκε το Σάββατο  στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού σταδίου της Δράμας ο όμιλος του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος της κατηγορίας Ανδρών και Γυναικών για τα σωματεία της  Πέλλας , του Κιλκίς και  των νομών Σερρών, Καβάλας, Δράμας, Ροδόπης & 'Εβρου
Ο ΓΑΣ Κιλκίς συμμετείχε στους αγώνες με οκτώ αθλητές και τέσσερις αθλήτριες και κατάφερε να κάνει ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία του και στα  οκτώ αγωνίσματα που έλαβε μέρος, κατακτώντας ένα χρυσό μετάλλιο και πετυχαίνοντας δύο υψηλά όρια πρόκρισης για τα Πανελλήνια πρωταθλήματα.
Πρωτιά και χρυσό μετάλλιο για τον Αιμίλιο Μαβίδη στα 3000 μ ΦΕ με 11'10''18 που σπουδάζει και γυμνάζεται στην Κύπρο, ενώ σε υψηλά επίπεδα η πρωταθλήτρια Σωτηρία Καζαντζίδου που με 36,20 μ στον ακοντισμό πήρε την 4η θέση και πέτυχε το υψηλό όριο για το πανελλήνιο πρωτάθλημα Γυναικών.
Η νέα γενιά των δρομέων ταχύτητας  δείχνει να βρίσκει μέσα από τους αγώνες το δρόμο της και να βελτιώνεται με τον συναγωνισμό αποκτώντας σημαντικές εμπειρίες . Έτσι , παρά τον αντίθετο άνεμο ο 17χρονος Παναγιώτης Αρβανιτίδης σημείωσε νέα ατομική επίδοση στα 100 μ με 11''40 στον προκριματικό και 11''48 στον τελικό κατακτώντας την 10η θέση και την πρόκριση για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων, ενώ πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν ο 16χρονος Ανέστης Νάνος με 11'82 (17ος) και  ο Βαγγέλης Τζαμπάζης  με 12''15 (26ος) , με τον Γιάννη Χαραλαμπίδη να στέκεται άτυχος και να εγκαταλείπει λόγω μυικού τραυματισμού.
Στα 100μ των Γυναικών νέα ατομική επίδοση σημείωσε η κορασίδα Αναστασία Καλογιαννοπούλου με 13''56 που κατατάχτηκε στην 14η θέση  ενώ πολύ ικανοποιητική ήταν και η παρουσία της Όλγας Νικολαίδου που ήταν 15η με 14''47 .
Παρά τα προβλήματα σύνθεσης (λόγω τραυματισμών και απουσιών)  οι σκυταλοδρομίες 4Χ100 των ανδρών και των γυναικών πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση με τους άνδρες να τερματίζουν στην 4η θέση με 44''90 με τους Νίκο Καπέτη, Πάνο Αρβανιτίδη , Ανέστη Νάνο και Παύλο Παπαδόπουλο και τις γυναίκες να κατατάσσονται στην 8η θέση με 56''38 με τις Σώτη Καζαντζίδου, Άννα Ισχνοπούλου, Αναστασία Καλογιαννοπούλου και Όλγα Νικολαίδου.
Στα 400μ των ανδρών , οι Παίδες στην κατηγορία,  Νίκος Καπέτης και ο Δημήτρης Καραμανίδης  τερμάτισαν σε 56''62 και 56''72 αντίστοιχα και πήραν την 11η και 13η στην κατάταξη του αγωνίσματος .
Στην πρώτη φάση των αγώνων ο ΓΑΣΚ συγκέντρωσε 18 βαθμούς και πήρε την 12η θέση στο σύνολο των συλλόγων που πήραν μέρος. Η δεύτερη φάση του πρωταθλήματος είναι προγραμματισμένη για τις 6 Μαΐου στις Σέρρες.







About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply