Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΟΙ ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΚΙΛΚΙΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Πασχαλινές δράσεις με ανάγνωση παραμυθιών, κατασκευές και χειροτεχνίες, όπως πανέμορφα καλαθάκια, λαμπάδες, ανοιξιάτικη βεντάλια με λουλούδια, στεφάνι με μαργαρίτες, πραγματοποιήθηκαν στην βιβλιοθήκη από 10 έως 21 Απριλίου. Έγιναν 6 δράσεις με την συμμετοχή 76 παιδιών και την βοήθεια 13 εθελοντών.
Διαβάστηκαν τα παραμύθια «Η περιπέτεια μιας λαμπάδας» της Πηνελόπης Μωραΐτη, «Που πήγε το Πάσχα» του Βαγγέλη Ηλιόπουλου, «Η επανάσταση των κουνελιών» του Πέτρου Χατζόπουλου και το βιβλίο «Μη μαδάς τη μαργαρίτα».

Επίσης έγινε μια υπέροχη μουσικοκινητική δράση με τίτλο: «Πάνω στην κούνια κάτσανε». Μέσα από το τραγούδι, την κίνηση και το παίξιμο στα κρουστά όργανα, προσεγγίστηκε το έθιμο της κούνιας που γίνεται κάθε Πάσχα στο όμορφο νησί της Μυτιλήνης. 


Τα παιδιά έπαιξαν μουσικά οργανάκια, τραγούδησαν χόρεψαν, έφτιαξαν πανέμορφα ανοιξιάτικα στεφάνια για το κεφάλι και στο τέλος αποτύπωσαν τις εντυπώσεις τους στο χαρτί!!! Ενώ έγινε και το τρίτο και τελευταίο μέρος της δράσης «Τουρίστας στην πόλη μου», που ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2016, συνεχίστηκε τα Χριστούγεννα και τελείωσε με τον καλύτερο τρόπο το Πάσχα.

Στην δράση συμμετείχαν 26 παιδιά Ε΄, Στ΄ Δημοτικού και Α΄ και Β΄ Γυμνασίου. τα παιδιά έκαναν έναν περίπατο και φωτογράφησαν ότι τους άρεσε από την πόλη μας.

Η δράση θα ολοκληρωθεί προσεχώς με έκθεση των φωτογραφιών στην βιβλιοθήκη.

Ευχαριστούμε θερμά τους παρακάτω εθελοντές για την αγάπη, το μεράκι και την βοήθεια τους, καθώς είναι πρόθυμες πάντα να συμμετέχουν στις δράσεις της βιβλιοθήκης και να προσφέρουν ανιδιοτελώς από τον ελεύθερο τους χρόνο.: Μιχαηλίδου Μαρία, Παπαδάκη Τάνια, Αραβίδου Μάρθα, Σοφία Μιχαηλίδου, Στέλλα Κουσουλέντη, Ναθαναήλ Μαρία, Δέσποινα Καραμπίδου, Παρασκευή Παναγιωτίδου, Φεβρωνία Τεβρεντζίδου, Κατερίνα Μπόσκου, Νίκη Παυλίδου, Ζωή Ευθυμίου και Τάνια Ευθυμίου.

Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς, Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2341076338, Ιστοσελίδα: vivl-kilkis.kil.sch.gr, Email: vivlkilk@sch.gr, Facebook: www.facebook.com/LibraryKilkis



About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply