Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΜΟΥΖΑΛΑΣ: ΜΕ ΔΟΣΕΙΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ...ΜΗ ΤΟΥΣ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΟΜΑΞΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ !
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Σταδιακά θα στείλει ο Μουζάλας πάνω από 100 χιλιάδες λαθρομετανάστες στην Κρήτη ....κότες οι Κρήτες...

«Σταδιακά και με βάση έναν προγραμματισμό που λαμβάνει ιδιαίτερα υπόψη του τον τουρισμό της Κρήτης την περίοδο του καλοκαιριού αναμένεται να έρθουν στο νησί οι πρόσφυγες οι οποίοι όπως είναι γνωστό θα φιλοξενηθούν σε διαμερίσματα και στους τέσσερις νομούς» τόνισε την Τρίτη ο Γιάννης Μουζάλας. 

Μιλώντας στο Κόκκινο Κρήτης 88,4 fm ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής σημείωσε χαρακτηριστικά «έχουν βρεθεί 70 διαμερίσματα για τη φιλοξενία των προσφύγων στην Κρήτη ενώ τα υπόλοιπα άλλα τόσα περίπου διαμερίσματα θα βρεθούν τον Σεπτέμβριο, καθώς έχουμε μεριμνήσει να μην συμβεί οτιδήποτε στην Κρήτη κατά την διάρκεια του καλοκαιριού».

Στη συνέχεια υπογράμμισε πως «αποτελεί μια άλλη φάση αντιμετώπισης του προσφυγικού και του μεταναστευτικού προβλήματος στη χώρα μας. Ένα πρόγραμμα ενοικίασης 20.000 διαμερισμάτων σε ολόκληρη τη χώρα. Τώρα κλείνουμε camp και φτιάχνουμε διαμερίσματα σε ένα πρόγραμμα που προβλέπει μεγαλύτερη αξιοπρέπεια για τους πρόσφυγες και το οποίο έχει αντανάκλαση στην κοινωνία μας. Εδώ οφείλω να τονίσω ότι χωρίς την ανοιχτή καρδιά και το ανοιχτό μυαλό των Κρητικών δεν θα περπατούσε αυτό το εγχείρημα στο νησί σας».

Ο Γιάννης Μουζάλας συνέχισε λέγοντας «Το δεύτερο θετικό είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι ζουν ανάμεσα μας και ενισχύουν οικονομικά τις τοπικές οικονομίες . Από την 1η Μαΐου σε όλους τους αιτούντες άσυλο θα πιστώνουμε χρήματα σε κάρτα. 400 ευρώ για μια τετραμελή οικογένεια».

Τέλος απέκλεισε το ενδεχόμενο να έρθουν περισσότεροι, από αυτούς που έχουν προβλεφθεί, πρόσφυγες στην Κρήτη με βάση βέβαια, όπως χαρακτηριστικά είπε, τις συνθήκες που επικρατούν σήμερα στις ροές προσφύγων στο Αιγαίο.




http://www.oxafies.com

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply