Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ)
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Σαν σήμερα στο μακρινό πλέον 2010, μια ηλιόλουστη Παρασκευή του Απρίλη, από την πιο ακριτική γωνιά της Ελλάδας, το Καστελόριζο, ο Γιώργος Παπανδρέου έφερνε το ΔΝΤ στην χώρα μας ανοίγοντας τους «ασκούς του Αιόλου» για την ελληνική οικονομία που ακόμη προσπαθεί να ανακάμψει.
Την Παρασκευή 23 Απριλίου του 2010, σε ένα δραματικό διάγγελμα από το ακριτικό Καστελόριζο, ο Γιώργος Παπανδρέου πήρε το πιστόλι που όπλο που είχε βάλει το ΔΝΤ στο τραπέζι των συζητήσεων και πάτησε τη σκανδάλη. Σαν σήμερα, πριν από επτά χρόνια, ξεκίνησε ο «γολγοθάς των μνημονίων».
Ο τότε πρωθυπουργός της Ελλάδας ανακοίνωσε την είσοδο της Ελλάδας στον ευρωπαϊκό μηχανισμό στήριξης, ξεσηκώνοντας τους Έλληνες που οργάνωσαν μαζικές, ειρηνικές ή και όχι διαδηλώσεις, ενώ κανείς δεν ξεχνά την ανείπωτη τραγωδία της Marfin.


Οι Έλληνες, δεν γνώριζαν ακόμα τι σήμαινε αυτή η ανακοίνωση της 23ης Απριλίου, βγήκαν όμως εκατοντάδες φορές στους δρόμους, ακολούθησαν διαδοχικές εκλογικές αναμετρήσεις, πρωθυπουργοί ήλθαν και παρήλθαν, η χώρα υποχρεώθηκε να υπογράψει μεσοπρόθεσμα προγράμματα, οι κυβερνήσεις έφεραν στη Βουλή και ψήφισαν πολλά πολυνομοσχέδια «σκούπα» με αναρίθμητα αντιλαϊκά μέτρα.




http://www.pentapostagma.gr

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply