Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » Στο Πανελλήνιο Κύπελλο Brazilian Jiu Jitsu το Kinesis
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Το Kinesis Fight Club πήρε μέρος στο 5ο Πανελλήνιο Κύπελλο Brazilian Jiu Jitsu που πραγματοποιήθηκε στη Χαλάστρα Θεσσαλονίκης, στις 23 Απριλίου.
Αγωνίστηκαν δύο αθλητές, ο Αντώνης Γιαννακίδης και ο Παναγιώτης Κυβελίδης, που καθώς δεν υπήρχαν αθλητές στις κατηγορίες τους +40 και +30 ετών, έπρεπε να αγωνιστούν στην κατηγορία ανδρών. Δεν μπόρεσαν να προχωρήσουν στον δεύτερο γύρο, σε μια πολύ δύσκολη κατηγορία, με συμμέτοχες αθλητών από όλη την Ελλάδα. Αποκόμισαν όμως σημαντικές εμπειρίες αγωνιζόμενοι με τους καλύτερους.
Το πρωτάθλημα πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της ΕΦΕΟΖΖ (Ερασιτεχνική Φίλαθλη Ελληνική Ομοσπονδία Ζιου Ζίτσου) και διοργανωτής ήταν ο Νίκος Γουγούλας.
Το Brazilian Jiu Jitsu είναι από τις  πιο γρήγορα αναπτυσσόμενες Πολεμικές Τέχνες στον κόσμο, αναγνωρισμένο από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Διδάσκεται παράλληλα με το Καράτε και το Kick Boxing στο Kinesis υπό την καθοδήγηση του Νίκου Γουγούλα. 

Επόμενος σταθμοί για το Kinesis είναι το παγκόσμιο πρωτάθλημα Kick Boxing της ΕΟΠΤ τον Μάιο στις Σέρρες, το παγκόσμιο πρωτάθλημα της ISKA στην Αθήνα τον Ιούνιο και το διασυλλογικό φιλικό  πρωτάθλημα καράτε παίδων τον Ιούνιο στο Κιλκίς .

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply