Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΜΕΝΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΟΥ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗ/ΤΡΙΑΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΙΛΚΙΣ 12/5/17
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Μία εξαιρετικά επιτυχημένη εκδήλωση έγινε στο Νοσοκομείο Κιλκίς στις 12 Μαίου 2017 για να γιορτάσουν την Παγκόσμια ημέρα του Νοσηλευτή/τριας. Ιδιαίτερα προσεγμένη και με κάθε λεπτομέρεια η όλη εκδήλωση και με ομιλητές που οι παρευρισκόμενοι παρακολούθησαν με ευλαβική αφοσίωση και προσοχή.

Εντύπωση προκάλεσε η ομιλία της Διοικήτριας κ. Μαρίας Βλάχου που αναφέρθηκε στις προσπάθειες να μη λείπουν αναλώσιμα υλικά και γιατροί ώστε να γίνεται απρόσκοπτα η λειτουργία του Νοσοκομείου. 
Μετά την Διοικήτρια το λόγο πήρε η Διευθύνουσα της Νοσηλευτικής Υπηρεσία η οποία αναφέρθηκε στο ρόλο της Νοσηλεύτριας και του Νοσηλευτή οι οποίοι είναι όπως είπε, τα μα΄τια και τα αυτιά του Νοσοκομείου. Ζούμε καθημερινά  μέσα σε σωματική και πνευματική έντση.  Είμαστε νοσηλευτές Δημόσιου Νοσοκομείου, όχι όμως Δημόσιοι Υπάλληλοι! Είμαστε νοσηλευτές που Πάσχα ή Χριστούγεννα βρισκόμαστε στο προσκέφαλο του ασθενή.  Είμαστε νοσοκόμες και όχι κοπελιά, κοπέλα, εϊ ψιτ κ.λ.π. Είμαστε επαγγελματίες Υγείας. Έκλεισε την ομιλία της λέγοντας πως πρέπει να κοιτάξουμε και τον εαυτό μας.
Μετά την Διευθύνουσα το λόγο πήρε ο Πρόεδρος των εργαζομένων του Νοσοκομείου κ. Τριανταφυλλίδης Βασίλειος ο οποίος αναφέρθηκε στις ελλείψεις που υπάρχουν στα Νοσοκομεία  της Ελλάδος  τόσο από υλικοτεχνικής πλευράς όσο και από Ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό!
Εδώ θα ταίριαζε ο τίτλος: «ΖΗΤΕΙΤΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ» εφόσον σε όλους είναι γνωστή η κατάσταση της Υγείας στην Ελλάδα, όσο και στο Νοσοκομείο Κιλκίς, ιδιαίτερα στο θέμα προσλήψεων,  αλλά ο καθένας βλέπει από διαφορετική σκοπιά τα προβλήματα στην λειτουργία των Νοσοκομείων!
Στην συνέχεια μίλησε για την προσφορά της Νοσηλεύτριας/τη ο γνωστός δικηγόρος του Κιλκίς κ. Αθανασιάδης Γιάννης, αναφερόμενος στο σπουδαίο έργο των νοσηλευτών.
Η ομιλία για την ημέρα του Νοσηλευτή έγινε από την κ. Πασσαλίδου Αναστασία η οποία αναφέρθηκε στην σπουδαιότητα του έργου του νοσηλευτή και κατόπιν πήρε τον λόγο η Μαία της Γυναικολογικής κλινικής, κυρία Σημαιοφορίδου Αθηνά, όπου αναφέρθηκε στο γλυκό κλάμα που δεν είναι από λύπη αλλά από χαρά που έρχεται ένας νέος άνθρωπος στην ζωή.
Πριν την βράβευση των γονιών, των οποίων τα παιδιά τους «μπήκαν» στις ανώτερες και ανώτατες σχολές, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Κιλκίς κ. Τριανταφυλλίδης είπε: «Όλοι μαζί μπορούμε, ενωμένοι μπορούμε να κάνουμε τα πάντα». Μήνυμα ενότητας, αλληλεγγύης και αγωνιστικής διάθεσης.
Δείτε αναλυτικά τις ομιλίες στο βίντεο που ακολουθεί: 


About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply