Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » «Ομιλητής σε Συνέδριο για τα Κόκκινα Δάνεια ο Γ. Γεωργαντάς»
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


 «Ομιλητής σε Συνέδριο για τα Κόκκινα Δάνεια ο Γ. Γεωργαντάς»
       Ο Βουλευτής Κιλκίς και Τομεάρχης Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Γιώργος Γεωργαντάς συμμετείχε σήμερα 8 Μαΐου στην Αθήνα στοHotelKingGeorge σε διήμερο Συνέδριο της OVERMEDIA με κεντρικό θέμα τα «Κόκκινα Δάνεια». Το Συνέδριο διεξήχθη υπό την Αιγίδα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών και του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά.
       Ο κ. Γεωργαντάς συμμετείχε ως ομιλητής στην 4η Θεματική Συζήτηση του Συνεδρίου με θέμα «Η εφαρμογή του νόμου για τον Εξωδικαστικό Μηχανισμό Ρύθμισης Οφειλών Επιχειρήσεων». Οι υπόλοιποι ομιλητές ήταν ο Υφυπουργός Εργασίας κ. Τάσος Μητρόπουλος, ο Πρόεδρος του Β.Ε.Π. κ. Ανδριανός Μιχάλαρος,  ο Νομικός Σύμβουλος της Ένωσης Τραπεζών κ. Γιάννης Μούργελας, ο Βουλευτής ΣΥ.ΡΙ.Ζ.Α. Κοζάνης Γιάννης Θεοφύλακτος, ο Βουλευτής ΑΝ.ΕΛ Καμμένος Δημήτριος, ο Βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης του ΠΑΣΟΚ Γεώργιος Αρβανιτίδης  και ο εκπρόσωπος του Υπουργού Δικαιοσύνης κ. ΣταύρουΚοντονή.




ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply