Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΑΠΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ – MΟΝΟ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΑΕΙ Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Την απουσία του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη από τις εκδηλώσεις που έγιναν την Παρασκευή για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου στηλιτεύει με ανακοίνωσή του ο βουλευτής της Ν.Δ και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Εντάξει» Σταύρος Καλαφάτης.
«Για άλλη μία φορά, η διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης και ο δήμαρχος προσωπικά, ήταν απόντες από εμβληματικά θέματα και εκδηλώσεις της πόλης.
»Επέλεξαν να κρυφτούν και να μην εμφανιστούν στις συγκεντρώσεις που έγιναν στη Θεσσαλονίκη, για να τιμηθούν τα θύματα της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού. Η απουσία τους ήταν εκκωφαντική!
»Έπρεπε να το περιμένουμε: Είναι ο ίδιος δήμαρχος και η ίδια διοίκηση που, πριν μερικά χρόνια, αρνήθηκαν να παραχωρήσουν δημόσιο χώρο, στις οργανώσεις των Ποντίων, για να τιμήσουν τα θύματα της Γενοκτονίας…», υπογραμμίζει ο κ. Καλαφάτης.

Αναφέρει, ακόμα, ότι η διοίκηση του δήμου αρνείται να συζητήσει πρόταση του για τη δημιουργία Μουσείου του Προσφυγικού Ελληνισμού.




http://scoops.gr

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply