Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΚΙΛΚΙΣ: ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗς 28ης ΙΟΥΝΙΟΥ 2017
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Στις 28 Ιουνίου ημέρα Τετάρτη έγινε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κιλκίς. Τα σημαντικότερα θέματα που συζητήθηκαν ήταν η έλλειψη νερού στο Χωριό Μελισσουργιό του πρώην Δήμου Κρουσσών και η μεταστέγασε του Δημοτικού Σχολείου Ευκαρπίας λόγω ακαταλληλότητας από τους σεισμούς.
Αυτό που συνάντησα ήταν κάτι που δεν περίμενα! Θυμήθηκα τα λόγια του πρώην Προέδρου του Δημοτικού συμβουλίου, όταν στην αρχή της Διοίκησης αυτής της Δημοτικής Αρχής,  με είπε: «Κύριε Κυριακίδη,  μην έλθετε και μαγνητοσκοπήσετε την διαδικασία του Δημοτικού Συμβουλίου για να μη φανεί το επίπεδο μερικών από τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου!  Απόρησα! Μέχρι σήμερα δεν μπορούσα να φανταστώ πως ο κόσμος ή οι Παπάδες εκλέγουν τέτοιους ντε…..καφεϊνέ!
Ενώ είχε το λόγο ο Δημοτικός Σύμβουλος και πρώην Αντιδήμαρχος Κρουσσών κ. Θεόδωρο Βαφειάδης και μιλούσε για τον τρόπο που μπορούμε να υδροδοτήσουμε το Μελισσουργιό χωρίς να ξοδέψει ο Δήμος ούτε ένα Ευρώ, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου τον διέκοψε διότι παραβίασε τον χρόνο που είχε δικαίωμα να μιλήσει!  Δηλαδή για το Πρόεδρο προείχε το θέμα του χρόνου ομιλίας  και όχι η λύση του προβλήματος υδροδότησης του χωριού!  Το πρόβλημα υδροδότησης του χωριού ήταν θέμα δευτερεύον για τον Πρόεδρο!
Με απόλυτη ηρεμία και χωρίς καμία διακοπή μίλησε ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Σημαιοφορίδης για την ασφάλεια των παιδιών του Δημοτικού Σχολείου Ευκαρπίας, διότι όπως λένε το κτίριο όπου γίνονται τα μαθήματα, έχει πρόβλημα  λόγω των σεισμών
Αυτό που δεν μπόρεσα να καταλάβω ακόμη είναι η παρέμβαση ενός ………δημοσιογράφου που με τεταμένο το χέρι προς τον κύριο Βαφειάδη του μιλούσε ……….γαλλικά!  (Δείτε το βίντεο)
Και τέλος, δεν ήξερα πως ο Δήμαρχος αποφασίζει την διακοπή ή την συνέχιση της συζήτησης του Δημοτικού Συμβουλίου. Όπως θα δείτε και θα ακούσετε στο βίντεο, ο Δήμαρχος διατάζει τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου να διακόψει την Συνεδρίαση και αμέσως υπάκουσε ο Πρόεδρος σαν καλός μαθητής!
Σκέφτομαι αν θα μπορούσε να διανοηθεί να διατάξει τον προηγούμενο Πρόεδρο, ο νυν Δήμαρχος, διότι εκείνος ήξερε άριστα τα καθήκοντά του, είχε πλήρη γνώση της παρουσίας όλων, δεν μπορούσε να τον παρακούσει κανείς μέσα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου κξαι να γίνεται χάβρα των Ιουδαίων και προ πάντων δεν επηρεαζόταν από κανένα και δεν ήταν κολαούζος του Δημάρχου.

Δείτε το Βίντεο

























About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply