Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΚΑΡΑΜΠΟΥΣ. ΕΝΑΣ ΧΩΡΟΣ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΊΤΕ. ( ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ)
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


ΚΑΡΑΜΠΟΥΣ. Ένας πολυχώρος που τον απολαμβάνουν μόνον όσοι τον ξέρουν, ένας χώρος αναψυχής, ένας χώρος για μπιτς βόλεϊ, ένας χώρος για να πιείς το ποτό σου ή τον καφέ σου, ένας χώρος για να δροσιστείς, ένας χώρο για όλα τα παιδία από 2 έως 92 χρονών, ένας χώρος  που επιτηρείται αυστηρά για την ασφάλεια των λουομένων με ναυαγοσώστες και έμπειρο προσωπικό για τις ανάγκες των επισκεπτών.
Θέλω να είμαι ειλικρινής. Πήγα στο ΚΑΡΑΜΠΟΥΣ από περιέργεια, δεν ήξερα τι θα αντιμετωπίσω. Ζήτησαν να μαγνητοσκοπήσω αυτήν την υπέροχη νησίδα ξεκούρασης και δροσιάς, όμως κανείς δεν μπαίνει μέσα στις εγκαταστάσεις χωρίς έλεγχο και φυσικά δεν μπορεί να μαγνητοσκοπήσει και να φωτογραφίσει χωρίς την έγκριση της διεύθυνσης του πολυχώρου.
Περίμενα ώσπου μετά από μισή ώρα εμφανίστηκε ο ιδιοκτήτης κ. Γαλεϊδης, ο οποίος αφού άκουσε τις προθέσεις μου, επέτρεψε την μαγνητοσκόπηση και την φωτογράφιση, μόνον υπό αυστηρούς όρους περί προσωπικών δεδομένων.
Εντυπωσιάστηκα από την αυστηρή τήρηση των κανόνων ασφάλειας τόσο μέσα στην πισίνα όσο και  στους λοιπούς χώρους του κέντρου. Εντυπωσιακή και η συμπεριφορά των πελατών! Θαρρείς και γνωριζόντουσαν μεταξύ τους και υπήρχε ένα σεβασμός του ενός προς τον άλλον.
Ένας χώρος που δεν θα ζήλευε τίποτε από παρόμοιους χώρους 5στερων παραλιακών ξενοδοχείων. Και όλα αυτά με ιδιωτική πρωτοβουλία! Θα πρέπει ο Δήμαρχος  Κιλκίς  να  έναν από τους αξιόλογους επιχειρηματίες του Κιλκίς.  Έναν επιχειρηματία που πιθανόν οι ιδέες του να ωφελούσαν το Δήμο Κιλκίς.















































About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply