Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΟΙ ΠΑΓΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΙΛΚΙΣ (ΒΙΝΤΕΟ)
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Όλοι θα παρατηρήσατε την «ιδιοφυή» ενέργεια του Δήμου Κιλκίς και σίγουρα το υψηλό IQ του προτείνοντος την διαγράμμιση της 21ης Ιουνίου με διπλή γραμμή, έτσι ώστε να καθίστανται παραβάτες όλοι οι οδηγοί, μηδενός οχήματος εξαιρουμένου, πλην δικύκλων.
Το μικρό δείγμα από βίντεο σας δείχνει του λόγου το αληθές. Διαγραμμίσανε το τμήμα από το δεύτερο φανάρι (Νικολόπουλου) έως τα δικαστήρια με διπλή γραμμή που όταν παρκάρουν από την μία πλευρά αυτοκίνητα, από εκείνη την πλευρά τα αυτοκίνητα να παραβαίνουν τον Κ.Ο.Κ. περνώντας τον δρόμο ιππαστί.
Και ερωτώ, γιατί ταλαιπωρούνται άδικα συνεργεία της Τροχαίας στου διάφορους Εθνικούς και επαρχιακούς δρόμους  και προσπαθούν να βρουν παραβάτες, διότι εάν ήθελαν να τους προστατεύσουν θα βρισκόντουσαν σε εμφανείς θέσεις και θα τους προειδοποιούσαν αντί να βρίσκονται σε θέσεις που δεν τους βλέπει κανείς. Βέβαια υπάρχει η δικαιολογία ότι εκεί είναι ασφαλής οι ίδιοι, αλλά ασφαλείς θα μπορούν να είναι και μέσα στην πόλη του Κιλκίς και μόνο σε δύο σημεία της πόλης θα μπορούσαν να γράψουν τουλάχιστο 500 παραβάτες στο οκτάωρο.
Κύριοι ή σβήστε τις διπλές γραμμές, ή διαπλατύνεται τον δρόμο, παίρνοντας από δύο πλάκες από κάθε πεζοδρόμιο ή κλείστε όλη την 21η Ιουνίου.
Επίσης το κομμάτι του δρόμου αυτού έχει απαγόρευση στάθμευσης και στάσης αυτοκινήτων ανά μήνα και παρά του ότι έγιναν καταγγελίες, τους παραβάτες δεν τους ενοχλεί κανείς.
Εάν δεν μπορείτε να βάλλετε τάξη,  τουλάχιστον μη ταλαιπωρείτε τον κόσμο.


About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply