Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΚΡΑΥΓΕΣ ΑΓΩΝΙΑΣ. ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ Η ΧΑΝΙΩΤΗ ΕΞ' ΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΣΑΝΔΡΕΙΑΣ.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Αυτές τις ημέρες ένα τηλεοπτικό κανάλι, κάποιες εφημερίδες και ορισμένα blogs ασχολήθηκαν με το αποχετευτικό πρόβλημα της Χανιώτης Χαλκιδικής, θαρρείς και είναι το μοναδικό πρόβλημα που έχει υποβαθμίσει την περιοχή που άλλοτε ήταν το «κολωνάκι» της Κασανδρείας!
Το αποχετευτικό σύστημα σχεδόν όλου του πρώτου ποδιού και ιδιαίτερα της Χανιώτης δεν είναι καινούριο φαινόμενο! Το φετινό όμως χάλι δεν έχει προηγούμενο, μια και πρίν από λίγες ημέρες είχαμε την έκτη (6η) κατά σειρά, διαρροή λυμάτων στους δρόμους και σε μερικές περιπτώσεις ακόμη και σε ισόγειες κατοικίες! Είναι ένα πρόβλημα για το οποίο, ελπίζω, μετά το Καλοκαίρι να μιλήσει στην kilkiswebtv, όπως υποσχέθηκε  ο Δήμαρχος Κασανδρείας, για το πώς και πότε θα λυθεί αυτό το πρόβλημα που ταλανίζει όχι μόνον την Χανιώτη αλλά και τους περισσότερους οικισμούς του Δήμου.
Το σημαντικότερο πρόβλημα για τους ιδιοκτήτες κατοικιών και επισκεπτών που ο αριθμός τους υπερβαίνει τους Καλοκαιρινούς μήνες τους 12 000 έως 14 000 είναι πάρα πολλοί και εδώ ο Δήμος απαιτείται να δώσει εξηγήσεις στους φορολογούμενους  ιδιοκτήτες κατοικιών, των οποίων τα ακίνητα από ημέρα σε ημέρα και από χρόνο σε χρόνο, μειώνονται οι αξίες τους τόσο ώστε, κάποια ημέρα να καταφύγουν στην δικαιοσύνη κατά του Δήμου Κασανδρείας, για την μείωση της αγοραστικής αξίας εξ’ αιτίας της αδιαφορίας του Δήμου, σε θέματα, αποχέτευσης, ύδρευσης, καθαριότητος, αλόγιστης και ανεπίτρεπτης καταπάτησης του αιγιαλού, (ενοικιάζοντας όλον τον αιγιαλό σε «ομπρελάδες») την επικίνδυνη πρόσβαση στην παραλία λόγω της μη έγκαιρης αποκατάστασης των ζημιών, την ανευθυνότητα και την μη επιτήρηση των πάρκων όπου κάθε βράδυ διανυκτερεύουν «τουρίστες» με άδειες τσέπες, την ασφάλεια από τους τρίτης κατηγορίας επισκέπτες που το μόνο που αφήνουν στην αγορά της Χανιώτης είναι η σκόνη τους και τα απόσκ@@@ τους!  (Προχθές πίσω από γνωστό ξενοδοχείο της Χανιώτης, μπήκαν τέτοιοι «παραλλήδες» και έγδυσαν ενοίκους έξη δωματίων και δεν τους άφησαν τίποτε, εκτός από τις πιτζάμες που φορούσαν.)
Δυστυχώς με την ανοχή του Δήμου, δεν είναι τα μοναδικά προβλήματα, υπάρχουν πάρα πολλά και σημαντικά, που για το κάθε ένα ξεχωριστά θα απαιτηθεί ανάλυση.
Θεόφιλος Κυριακίδης

Δημοσιογράφος kilkiswebtv

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply