Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΑΓΩΝΕΣ ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ 24 9 17
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση




Αγώνες δεξιοτεχνίας αυτοκινήτων για πρώτη φορά στο Κιλκίς.  
Αν και γιά πρώτη φορά λαμβάνει χώρα ένα τόσο σημαντικό γεγονός στην πόλη μας και ο Σύλλογος που την διοργάνωση έχει ηλικία μόλις δύο ετών, η επιτυχία της διοργάνωσης δε ήταν μόνον άψογη αλλά έμειναν ενθουσιασμένοι τόσον οι διοργανωτές, οι συμμετέχοντες, οι προσκεκλημένοι από την ομοσπονδία αυτοκινήτου όσον και οι συμμετέχοντες οδηγοί-αθλητές που ο πρόεδρος του Συλλόγου "χω.μ.α." παρά την συγκρατημένη του αισιοδοξία και την κούραση, στο τέλος των αγώνων έμοιζε σαν ένα ξεκούραστο παιδί από την απόλυτη επιτυχία των αγώνων
Πρόεδρε Τάσο Αβραμίδη και σε όλο το Διοικητικό σου Συμβούλιο σας πρέπουν ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ. Δείξατε ότι  θέλετε και μπορείτε να διοργανώνετε οποιουσδήποτε αγώνες με μοναδικό σας όπλο την αγάπη σας στο άθλημα.
Οι Κιλκισιώτες στήριξαν την προσπάθεοα αυτή δίνοντας βροντερό παρών με την παρουσία τους και την ζωντάνια, καθόλη την διάρκεια των αγώνων.
Συγχαρητήρια πρέπουν και σε όλους τους αθλητές τόσο γιά την αγωνιστική τους συμπεριφορά όσο και γιά την κοινωνική-ανθρώπινη συμπεριφορά τους. Τους ευχαριστούμε και αυτούς που μας επεφύλαξαν μιά τέτοια εμπειρία.
Τώρα δείτε το βίντεο με μοναδικά στιγμιότυπα και 387 φωτογραφίες:





Η kilkiswebtv  ήταν η μόνη  webtv που μαγνητοσκόπησε με επαγγελματίες κάμεραμαν (από τον ΑLFA TV) και επαγγελματικές κάμερες.
Θα δείτε ένα μεγάλο μέρος πριν από την έναρξη των αγώνων, στιγμιότυπα από τους αγώνες, τις απονομές των επάθλων και ένα πολύ μεγάλο άλμπουμ φωτογραφιών, μερικές από τις οποίες ο φωτογράφος της kilkiswebtv τις έβγαλε με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο.
Η kilkiswebtv  ήταν στο χώρο διεξαγωγής των αγώνων δεξιοτεχνίας από τις 08:30. Από τις 09:30 άρχισε η ζωντανή μετάδοση όπου εκατοντάδες φίλοι του Μηχανοκίνητου αθλητισμού επισκέφτηκαν την σελίδα και έβλεπα ζωντανά τα όσα διαδραματίζονταν  στην πίστα πριν από τον αγώνα και έως λίγα λεπτά μετά τον αγώνα. Δυστυχώς το διαδίκτυο «έπεσε» αφού κόπηκε και η τηλεφωνική επικοινωνία από την επιχείρηση που μας παρείχε την σύνδεση  με το ίντερνετ.
Η kilkiswebtv  ευρισκόμενη στους αγώνες έως και τις απογευματινές ώρες όπου έγιναν και οι απονομές των κυπέλων στους τρείς πρώτους νικητές  της κάθε κατηγορίας, καθώς επίσης στην καλύτερη αθλήτρια οδηγό, στον οδηγό με τον  καλύτερο χρόνο και στον παλαίμαχο οδηγό αγώνων αυτοκινήτου Γιάννη Ασλανίδη, έχει βιντεοσκοπήσει το μεγαλύτερο μέρος των αγώνων με τρεις κινητές κάμερες.

Σε λίγες ημέρες σας υποσχόμαστε πως θα δείτε ολόκληρους τους αγώνες δεξιοτεχνίας, φθάνει να έχετε υπομονή διότι το βίντεο θα είναι πολύ μεγάλο.




































































































































































































































































































































































































About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply