Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » ΟΤΑΝ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΤΥΧΗΜΑ (ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ)
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


ΤΡΕΙΣ διασταυρώσεις καρμανιόλα, τρεις διασταυρώσεις σε απόσταση 100 – 200 μέτρων η μία από την άλλη!
Την ημέρα γίνεται σχετικά με κάποια ασφάλεια λόγω της μεγάλης προσοχής και της γνώσης ότι πρόκειται για διασταυρώσεις πολύ επικίνδυνες! Οι μεταξύ των δύο διασταυρώσεων ιστοί – εργοστασίου παγωτών TORRE  και προς Μάνδρες- έχουν λάμπες αλλά είναι καμένες εκτός από μία! Στην διασταύρωση του εργοστασίου παγωτών και Ν. Σάντας δεν υπάρχει τίποτε!  Κάτι ανάλογο συμβαίνει και στην διασταύρωση του εργοστασίου ΚΑΡΙΝΑ και Αγ. Παντελεήμονα, ούτε ιστοί ούτε λάμπες, ο Θεός βοηθός!
Όσο για τον καινούριο δρόμο Ν. Σάντας – διασταύρωση Μαυρονερίου ίσως να ανάβουν δύο ή τρεις λάμπες!
0 κόμπος έφθασε στο χτένι και μπορεί να διαλαλούμε παραλαβές και κοψίματα κορδελών  για δρόμους, για γέφυρες κ.λ.π. αλλά δεν θέλουμε να δούμε μωβ κορδέλες επάνω σε φέρετρα!
Όλοι όσοι πέρασαν νύχτα από αυτές τις διασταυρώσεις, έχουν να σας που και από ένα περιστατικό που γλίτωσαν παρά τρίχα το τρακάρισμα ή έφυγαν με ελαφρές ζημίες του αυτοκινήτου τους!
Θα έλεγα, αν υπάρχουν υπεύθυνοι, αλλά σίγουρα υπάρχουν για αυτό θα πω, εάν υπάρχουν άνθρωποι σε αυτόν τον νομό και νοιάζονται και για τους συμπολίτες τους, πρέπει σήμερα κιόλας να κάνουν κάθε τεχνική παρέμβαση που θα εξασφαλίζει την ασφαλή διάβαση αυτών των διασταυρώσεων.

Δείτε βίντεο και φωτό από το FANTOM 4K της kilkiswebtv





























Ο Τροχονόμος της διασταύρωσης













About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

2 σχόλια

  1. Η λύση είναι απλή και εύκολη. Όλη η Ευρώπη την έχει εφαρμόσει. Όλο το κεντρικό μέρος γίνεται κυκλικό και έχει όσες εισόδους και εξόδους χρειάζεται με stop προταιρεότητας στους εισερχόμενους. Έτσι όλοι ανακόπτουν υποχρεωτικά και δεν διασταυρωνονται πότι!!! Θέληση θέλει. ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή