Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ. ΑΡΘΡΟ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Δύσκολο να είσαι Φοιτητής, δύσκολο να είσαι και στέλεχος ενόπλων δυνάμεων, χαμηλόβαθμο, ΕΠΟΠ πχ, στην Ελλάδα των Μνημονίων που ήρθαν για να μας κάνουν ανθρώπους με μαχαίρι σε μισθούς και συντάξεις.
Στην πόλη μας συγκεκριμένα, στο Κιλκίς, το πρόβλημα των ανωτέρω παίρνει φέτος νέες διαστάσεις. Τα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα έχουν γίνει στόχος των ΜΚΟ που με ενοίκια πολύ πάνω της αντικειμενικής αξίας, είτε τα νοικιάζουν είτε τραβούν τις τιμές στα ύψη με αποτέλεσμα οι φοιτητές και νέοι οικογενειάρχες που θέλουν να βρουν ένα σπίτι στο Κιλκίς καλούνται να πληρώσουν ενοίκια 250€ και 300€ σε σπίτια που σε κανονικές συνθήκες θα πλήρωναν 150€.
Μπορεί τα 250 και 300€ που ρίχνουν ως δόλωμα να είναι πολλά, μπορεί οι 18 μήνες προκαταβολή να είναι κάτι που μπορεί να μοιάζει πανάκια για όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ιδιοκτήτης του ακινήτου. Θα πρέπει να γνωρίζουν όλοι όμως ξεκάθαρα πως, τους επόμενους μήνες η χρηματοδότηση θα κοπεί, όπως είπε ο Μουζάλας, θα είναι κάτι καταστροφικό, μιας και οι τιμές των ακινήτων και των γκετοποιημένων περιοχών θα είναι πλέον πάρα πολύ χαμηλές, τα διαμερίσματα όσων τελικά αδειάσουν θα είναι κατεστραμμένα και φυσικά τα περισσότερα δεν θα φεύγουν οι καλοκάγαθοι «πρόσφυγες». Μην αρχίσετε πάλι καλοί μου συμπολίτες να παίρνετε τηλέφωνο στους Χρυσαυγίτες να έρθουν να σας βγάλουν τους «κακούς» ενοικιαστές από τα διαμερίσματα που μέχρι εχθές που σας πλήρωναν ήταν καλοί και οι Χρυσαυγίτες κακοί!   


Ενυάλιος 

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply