Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ "ΟΙ ΡΙΖΕΣ ΜΑΣ" ΤΗΣ ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΝΙΚΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΊΔΗ (ΒΙΝΤΕΟ)
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017, η μέρα που θα μείνει αξέχαστη σε όλους του Χωρυγιώτες και Χωρυγιώτισσες αφού η Αρχοντούλα Κωνσταντινίδου και ο Νίκος, κατάφερα να φέρουν στο Χωρύγι πολλά επώνυμα πρόσωπα του Πνεύματος, του Αθλητισμού, της Δημοσιογραφίας, της Πολιτικής και πάνω από όλα τους μπροστάρηδες του Ποντιακού Ελληνισμού.
Δεν ήταν απλά μία παρουσίαση βιβλίου, ήταν ένας ύμνος των προγόνων μας που για πρώτη φορά η Αρχόντισσα και ο Νίκος μας παρουσίασαν με τόσο απλό τρόπο που όλοι έμειναν  συγκινημένοι και παράλληλα υπερήφανοι που είναι απόγονοι τόσων σπουδαίων προγόνων.
Τα λόγια ίσως δεν θα μπορέσουν να σας παρουσιάσουν την πραγματική εικόνα που επικρατούσε τόσο στο ακροατήριο εντός της αιθούσης όσο και σε αυτούς  που έμειναν έξω στον αυλόγυρο του Πνευματικού Κέντρου μιά και η αίθουσα ήταν ασφυκτικά γεμάτη.
Από τα πρόσωπα που γνωρίζουμε, διακρίναμε τον κ. Βασίλη Μωϋσίδη Γ.Γ. ΔΙΠΥΔε, Γεωργία Κυριακίδου Ταμίας ΔΙΣΥΠΕ, Ταχτσίδης Νικόλαος Αντιδήμαρχος Κιλκίς, Παραστατίδης Θεόδωρος Βουλευτής, Πασσαλίδης Θεόδωρος πρώην Βουλευτής, Νίκος Παπαδόπουλος πρώην Εφέτης, Παύλος Ανδριώτης εκδότης Μετροσπορ και ιδρυτής Μετροπόλιταν, Παύλος Τονικίδης Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Τσιραμπίδης Αθανάσιος Οφθαλμίατρος, Τριανταφυλλίδης Αθανάσιος από το Επιμελητήριο, Αμανατίδης Τάσος πρώην Δήμαρχος, Νικοπολιτίδης Δημήτριο πρώην Γυμνασιάρχης και συγγραφέας κ.λ.π. κ.λ.π.
Την παρουσίαση συντόνισε ο Νίκος Αφεντουλίδης πρώην Βουλευτής, μίλησαν οι Αθανάσιος Ακριτίδης Εισαγγελέας Αρείου Πάγου, Ανανίας Τσιραμπίδης ομότιμος καθηγητής Γεωλογίας, ο Χρήστος Νικολαϊδης πρ. Δ/ντης Τράπεζας και φυσικά οι συγγραφείς του βιβλίου.
Παρακολουθήστε όλη την εκδήλωση χωρίς περικοπές.





About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply