Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΙΟΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΙΛΚΙΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


        Ανακοινώνεται στους  βιοκαλλιεργητές   του νομού μας , οι οποίοι  είναι υποχρεωμένοι να υποβάλλουν αίτηση χορήγησης άδειας παρέκκλισης στην υπηρεσία μας σε  περίπτωση που επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν μη πιστοποιημένο βιολογικό σπόρο   , ότι  οι ημερομηνίες για την τρέχουσα περίοδο   2017-2018 καθορίζονται ως εξής :
 Α) Για τα ετήσια φυτά, χειμερινά σιτηρά, βίκο, μπιζέλι και μηδική  η 20η Νοεμβρίου 2017  και ημέρα  Δευτέρα.
Β) Για όλες τις υπόλοιπες καλλιέργειες δέκα (10) εργάσιμες ημέρες πριν την λήξη της αντίστοιχης ημερομηνίας, όπως αυτή αναφέρεται στον σχετικό πίνακα που υπάρχει και είναι αναρτημένος στην ηλεκτρονική διεύθυνση  http://www.minagric.gr/greek/3.6.pol.html  και πάντοτε πριν τη σπορά της συγκεκριμένης καλλιέργειας .
Αιτήσεις που θα κατατίθενται μετά τις ανωτέρω ημερομηνίες θα θεωρούνται εκπρόθεσμες και δεν θα καταχωρούνται στο σύστημα.
Η αίτηση   πρέπει να  κατατεθεί στο τμήμα Φυτικής & Ζωικής Παραγωγής της υπηρεσίας  στις ανωτέρω ημερομηνίες και με το προβλεπόμενο υπόδειγμα –αίτηση ΄΄ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΜΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΣΠΟΡΩΝ΄΄ .
Για περισσότερες πληροφορίες  μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται στο Τμήμα Φυτικής & Ζωικής Παραγωγής   της Δ/νσης Αγροτικής  Οικονομίας & Κτηνιατρικής,  Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς , Ανδρέα Παπανδρέου 3 , 1ος όροφος , Τηλ. 234135126 , -123 , -122, Ηλ. δ/νση : pa.iordanidis@kilkis.gr, as.karamanidou@kilkis.gr.




                                                                                 Κιλκίς  17-10-2017
                                                                                              Ο
                                                                    ΑΝ. ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ Δ/ΝΣΗΣ 



                                                                          Αναστασιάδης Ιωάννης


About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply