Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΑΛΑΒΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΕ «LEOPARD ΤΟΝ ΠΟΤΑΜΟ ΆΡΔΑ! ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση




Είναι 4 Ιουλίου του 2006 και ο  τότε  ο Υποστράτηγος Φράγκος Διοικητής  της  Μεραρχίας έδωσε εντολή σε ΙΛΗ ΜΕΣΩΝ ΑΡΜΑΤΩΝ της 16ης ΕΜΑ με άρματα LEOPARD της ΧVΙ Μ/ Κ ΜΠ και να πραγματοποιήσουν βίαια διάβαση τον πλημμυρισμένο ΑΡΔΑ ποταμό χωρίς «Σνορκελ.» καθώς και ΤΟΜΠ Μ113
Στιγμές από την ρεαλιστική εκπαίδευση της    ΧVΙ Μ/ Κ ΜΠ  …Που πήρε το «Μονοπάτι του Πολέμου!Ο Παλαβός Στρατηγός μπήκε ο ίδιος στο LEOPARD και πέρασε  πρώτος τον Πλημμυρισμένο Άρδα χωρίς γέφυρες και ακολούθησε ολόκληρη  η Ιλη της 16ης ΕΜΑ !
Η Ρεαλιστική εκπαίδευση των Μαχητών της Μεραρχίας  δεν αφήνει περιθώρια για αμφισβητήσεις και συμβιβασμούς !! Εδώ υπηρετούν μόνο όσοι μπορούν και όσοι αντέχουν!
Το video προβλήθηκε σε επίσκεψη του Τούρκου Στρατηγού  Διοικητή της 1ης Στρατιάς ,οποίος έπαθε «ταράκουλο» και δεν μπορούσε να πιστέψει  με τίποτα ,οτι υπήρχε περίπτωση να βρει τα Ελληνικά «LEOPARD» στην πόρτα του ,χωρίς προπαρασκευή διάβασης Ποταμού με γέφυρες και Μηχανικό.














ΠΗΓΗ:https://www.pentapostagma.gr

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply